Κοσμος

Ο Πούτιν έφθασε κουτσαίνοντας στην Τεχεράνη - «Κάτι τρέχει με το περπάτημά του»

Οι νέες εικόνες που πυροδοτούν τις φήμες για την υγεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πούτιν στην Τεχεράνη κατέβηκε από το αεροπλάνο και άρχισε να κουτσαίνει
Ο Πούτιν στην Τεχεράνη κατέβηκε από το αεροπλάνο και άρχισε να κουτσαίνει @Twitter

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν φαίνεται να κουτσαίνει σε βίντεο από την άφιξή του στην Τεχεράνη. Το δεξί του χέρι κρέμεται. Οι φήμες για την υγεία του.

Έντονη είναι η φημολογία για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν. Κατά διαστήματα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαδοχικές θεραπείες για τον καρκίνο στις οποίες υποβάλλεται ο Ρώσος πρόεδρος.

Η συζήτηση για την υγεία του «φούντωσε» ακόμα περισσότερο μετά το βίντεο που δείχνει τα πόδια του Πούτιν να λυγίζουν, το οποίο δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο.

Αυτήν τη φορά η άφιξή του στην Τεχεράνη σήμερα Τρίτη (19/7) πυροδότησε νέες φήμες για το τι τελικά συμβαίνει με την κατάστασή του. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατεβαίνει από το αεροπλάνο και φαίνεται να κουτσαίνει, παρουσιάζοντας αστάθεια στο βάδισμά του.

Ο Πούτιν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ιράν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι.

Η στιγμή που ο Πούτιν κουτσαίνει στην Τεχεράνη - Κρέμεται το δεξί του χέρι

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media ο Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίζεται να κουτσαίνει. Προβληματισμό και ερωτήματα προκαλεί επίσης και το γεγονός ότι το δεξί του χέρι κρέμεται στο πλάι του σώματός του, όπως σχολιάζει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ