Κοσμος

Σε πύρινο κλοιό τρένο στην Ισπανία - Οι φλόγες μια ανάσα από τα βαγόνια (βίντεο)

Οι δραματικές εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι φλόγες από τη δασική πυρκαγιά πολύ κοντά σε τρένο στην Ισπανία
Οι φλόγες από τη δασική πυρκαγιά πολύ κοντά σε τρένο στην Ισπανία © YouTube

Τρένο στην Ισπανία βρέθηκε δίπλα σε δασική πυρκαγιά. Οι εικόνες τρόμου που κατέγραψε η κάμερα από τις καταστροφικές φωτιές που συνεχίζουν να καίνε.

Απίστευτες εικόνες στην Ισπανία από τις πυρκαγιές που συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο. Ένα τρένο, γεμάτο επιβάτες, περνά δίπλα από το φλεγόμενο δάσος στα βορειοδυτικά της χώρας. Η φωτιά καίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Το βίντεο με το τρένο στην Ισπανία που βρίσκεται κοντά στη δασική πυρκαγιά, αναρτήθηκε στο Twitter και συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Άφωνοι οι επιβάτες του τρένου αδυνατούν να πιστέψουν το θέαμα που αντικρίζουν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Λόγω της φωτιάς το τρένο σταμάτησε προσωρινά. Τελικά συνέχισε το δρομολόγιο, με τους επιβάτες να απομακρύνονται από τη φλεγόμενη περιοχή. Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Μαδρίτη - Φερόλ (Γαλικία) και πέρασε μέσα από το δάσος ανάμεσα σε Σαμόρα και Σανάμπρια, στην περιφέρεια Καστίλη και Λεόν.

INCENDIOS: PÁNICO en el TREN MADRID - FERROL al circular a ESCASOS METROS del FUEGO de ZAMORA | RTVE

Η Ισπανία, όπως και η Γαλλία και η Πορτογαλία, πλήττονται από τον καύσωνα. Η παρατεταμένη ξηρασία, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, επιδεινώνουν την κατάσταση με τις καταστροφικές πυρκαγιές που συνεχίζουν να καίνε ανεξέλεγκτες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ