Κοσμος

Ο πατέρας του Εlon Musk απέκτησε και δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη

«Δεν ήταν στα σχέδια. Αλλά ζούσαμε μαζί» δήλωσε ο Eroll Musk

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Elon Musk: Ο πατέρας του απέκτησε και δεύτερο παιδί με την θετή του κόρη
Ο Eroll Musk © Forbes

Elon Musk: Ο πατέρας του απέκτησε και δεύτερο παιδί με τη θετή του κόρη.

Και δεύτερο παιδί απέκτησε ο πατέρας του Elon Musk με τη θετή του κόρη, η οποία είναι κατά 41 χρόνια νεότερή του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με συνέντευξή του.

Ο 76χρονος Errol Musk είπε στην εφημερίδα The Sun ότι το 2019 απέκτησε μία κόρη με την 35χρονη Jana Bezuidenhout. Οι δυο τους είχαν ήδη αποκτήσει έναν γιο, τον Elliot Rush, που σήμερα είναι πέντε ετών.

Η Jana Bezuidenhout ήταν τεσσάρων ετών όταν η μητέρα της παντρεύτηκε τον Errol Musk (ο οποίος είχε ήδη πάρει διαζύγιο από την Maye Musk), με αποτέλεσμα να μεγαλώσει μαζί του, έχοντάς τον σαν μοναδική πατρική φιγούρα στη ζωή της. Ο γάμος του Errol με τη μητέρα της κράτησε 18 χρόνια, γι αυτό και όταν η Bezuidenhout βρέθηκε στο δρόμο έπειτα από έναν χωρισμό, αναζήτησε καταφύγιο στο σπίτι του Musk.

Ο Errol έχει κάνει επίσης τρία παιδιά με την Maye Musk, με την οποία υπήρξε παντρεμένος από το 1970 έως το 1979. Πρόκειται για τον Elon, τον Kimbal και την Tosca.

 Ο Errol Musk είπε στην Sun ότι το παιδί «δεν ήταν σχεδιασμένο», εξηγώντας ότι έζησε μαζί με την Bezuidenhout για περίπου 18 μήνες έπειτα από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους. Σήμερα δεν ζουν πια μαζί, αλλά όπως λέει εκείνος, έχουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλο.

Ο Errol Musk παραδέχθηκε ότι οι κόρες του σοκαρίστηκαν με τη σχέση του με την Bezuidenhout. «Για εκείνες, ήταν η αδερφή τους», είπε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ