Κοσμος

Ο Χιου Γκράντ έκανε άνω κάτω την παραίτηση Τζόνσον με Μπένι Χιλ

Δείτε το βίντεο - Το οργισμένο τουιτ του ηθοποιού για τον Μπόρις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρετανία: Πώς γιόρτασε ο Χιου Γκραντ την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον
Χιου Γκραντ © ΕPA Pool

Χιου Γκράντ: Χάλασε με τον δικό του τρόπο ζωντανή συνέντευξη βουλευτή των Συντηρητικών. 

Μετά την παραίτηση Τζόνσον, το πρωί της Πέμπτης, ο βουλευτής Κρις Φιλπ προσπάθησε να μιλήσει σε ζωντανή σύνδεση έξω από το κοινοβούλιο με το τηλεοπτικό σταθμό Sky News, όταν ξαφνικά άρχισε να παίζει δυνατά η μουσική του Μπένι Χιλ!

Δυστυχώς για τον Φιλπ - που δηλώνει πιστός στον πρωθυπουργό Τζόνσον - το σχόλιό του «πνίγηκε» από την εμβληματική μουσική της σειράς του βρετανού κωμκού Μπένι Χιλ η οποία ακουγόταν δυνατά από ένα κοντινό ηχείο.

Όταν ο Γκραντ έμαθε ότι ο Στιβ Μπρέι - ένας ακτιβιστής κατά του Brexit γνωστός για τις έντονες διαδηλώσεις του μετά μουσικής έξω από τη Βουλή των Κοινοτήτων - είχε ξεκινήσει τις διαμαρτυρίες του εκ νέου, ο Βρετανός σταρ μπήκε στο Twitter το πρωί της Πέμπτης για να τον ρωτήσει: «Μήπως έχεις πρόχειρη τη μουσική του Μπένι Χιλ;»

Μέσα σε λίγες ώρες ο Μπρέι πόσταρε ένα βίντεο με το θεματικό τραγούδι να παίζει κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διαδήλωσής του στο College Green του Λονδίνου με την λεζάντα: «Μόνο για τον Χιου Γκραντ, όπως μου το ζήτησε σήμερα εν μέσω του “τσίρκου” που επικρατεί στα μίντια…».

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Γκραντ σχολίασε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δυσαρέσκειά του για τον Τζόνσον και το Brexit.

«Κατά τη διάρκεια ολόκληρης αυτής της καμπάνιας (του Brexit), παρακολούθησα πολύ στενά την πολιτική της Βρετανίας κι αυτό με έκανε ακόμα πιο θυμωμένο», δήλωνε ο ηθοποιός στους Los Angeles Times το 2020.

Yπενθυμίζεται ότι ο Γκράντ είχε εξαγριωθεί από τους χειρισμούς του Τζόνσον στο Brexit γράφοντας στο Τwitter:

«Δεν θα γ@μήσεις το μέλλον τον παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες, για τις οποίες ο παππούς μου πολέμησε σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Αντε και γ@μήσου υπερεκτιμημένο λαστιχένιο παπάκι. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τους αυνάνες συνεργάτες σου...»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ