- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναφορά «γιοκ» από τον Ερντογάν για τα νησιά στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Κατά την τοποθέτησή του - Το τουίτ Δένδια
Σύνοδος ΝΑΤΟ: Καμία αναφορά στην Ελλάδα δεν έκανε στην τοποθέτησή του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Καμία αναφορά δεν υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα ελληνοτουρκικά, κατά την τοποθέτησή του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στη Μαδρίτη.
Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε αποκλειστικά και μόνο στην ατζέντα της Συνόδου των ηγετών της Συμμαχίας. Πληροφορίες ανφέρουν πως έκανε νύξεις για το θέμα της «τρομοκρατίας», με αναφορές στην οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν, το PKK κλπ. Ακόμα, αναφέρθηκε στις οικονομικές συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, δίνοντας έμφαση στον πληθωρισμό που ταλαιπωρεί ιδιαίτερα την Τουρκία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν έχει προγραμματισμένη συνάντηση το απόγευμα με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, ενώ νωρίτερα είχε τετ α τετ με τον Εμανουέλ Μακρόν.
NATO: Σύντομη συνομιλία Δένδια με Ερντογάν και Τσαβούσογλου
Σύντομη συνομιλία με Τούρκους αξιωματούχους είχε ο Νίκος Δένδιας πριν την έναρξη της σημερινής Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.
«Είχα σύντομο κοινωνικό χαιρετισμό με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν & τον ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου μαζί με ομολόγους μου της Λιθουανίας, Λαντσμπέργκις, της Πολωνίας Ραού και της Πορτογαλίας Κραβίνιο πριν την έναρξη της σημερινής Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη», έγραψε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στο Twitter και ανάρτησε μια σχετική φωτογραφία.
Είχα σύντομο κοινωνικό χαιρετισμό με τον Πρόεδρο της Τουρκίας R.T.Erdogan & τον ΥΠΕΞ M.Cavusoglu μαζί με ομολόγους μου της 🇱🇹G.Landsbergis, της 🇵🇱Z.Rau & της 🇵🇹J.Cravinho πριν την έναρξη της σημερινής Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη. pic.twitter.com/6WppV6lbUR
— Nikos Dendias (@NikosDendias) June 29, 2022
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.