Κοσμος

ΗΠΑ: Εκτροχιάστηκε τρένο κοντά στο Κάνσας Σίτι - 3 νεκροί (εικόνες, βίντεο)

Καρέ καρέ ο απεγκλωβισμός επιβατών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιβάτες έχουν βγει από τα βαγόνια τρένου που εκτροχιάστηκαν στο Κάνσας
Επιβάτες έχουν βγει από τα βαγόνια τρένου που εκτροχιάστηκαν στο Κάνσας © Twitter

Εκτροχιασμός τρένου στην πόλη του Κάνσας Σίτι στις ΗΠΑ. Η αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με φορτηγό σε σιδηροδρομική διάβαση. Φόβοι για πολλούς νεκρούς στο Μιζούρι.

Εκτροχιασμός τρένου σημειώθηκε στο Κάνσας Σίτι των ΗΠΑ. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν επιβάτες να έχουν βγει από τα εκτροχιασμένα βαγόνια της αμαξοστοιχίας σε κατάσταση σοκ. Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι υπάρχουν φόβοι για αρκετούς νεκρούς. Ήδη, έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος τριών ανθρώπων που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία.

Το τρένο που εκτροχιάστηκε στην πολιτεία του Μιζούρι ανήκει στην εταιρεία Amtrak. Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 243 επιβάτες. Ο εκτροχιασμός σημειώθηκε κοντά στην πόλη του Κάνσας, στην πολιτεία Μιζούρι.

Πώς έγινε ο εκτροχιασμός τρένου στο Κάνσας Σίτι - Η σύγκρουση με φορτηγό

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τρένο έπεσε πάνω σε φορτηγό, το οποίο βρισκόταν σε σιδηροδρομική διάβαση, με αποτέλεσμα τον εκτροχιασμό βαγονιών. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Στις πρώτες εικόνες φαίνεται ένας από τους άξονες του φορτηγού να έχει εκτοξευτεί σε μεγάλη απόσταση.

Tο τρένο είχε ξεκινήσει από το Λος Άντζελες και είχε προορισμό το Σικάγο. Στις 12:41 (τοπική ώρα) η αμαξοστοιχία βρισκόταν στο Μαρσελίν του Μιζούρι, κοντά στο Κάνσας Σίτι. Η ταχύτητά της έφθανε τα 160 χλμ., όταν σημειώθηκε η σύγκρουση με το φορτηγό.

Οι πρώτες εικόνες από τον εκτροχιασμό του τρένου στο Μιζούρι

Επιβάτης που επέβαινε στην αμαξοστοιχία, δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες μετά τον εκτροχιασμό του τρένου. Σε αυτές φαίνονται επιβάτες να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν άλλους από τα βαγόνια που έχουν βγει από τις ράγες, την ώρα που άλλοι στέκονται δίπλα στις γραμμές, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη.

Επιβάτες του τρένου στο Μιζούρι προσπαθούν να βγάλουν από το παράθυρο μια εγκλωβισμένη γυναίκα

Ένας από τους άξονες του φορτηγού δίπλα στα εκτροχιασμένα βαγόνια του τρένου κοντά στο Κάνσας Σίτι
@cloudmarooned/Twitter

Ο εκτροχιασμός του τρένου κοντά στο Κάνσας Σίτι της πολιτείας Μιζούρι στις ΗΠΑ έγινε μετά από σύγκρουση με φορτηγό
@cloudmarooned/Twitter

Το Κάνσας Σίτι είναι η μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία Μιζούρι στις ΗΠΑ. Στα social media υπάρχει και βίντεο μετά τον εκτροχιασμό του τρένου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ