- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΗΠΑ: Γυναίκα θύμα βιασμού ειδοποίησε την αστυνομία μέσω μιας εφαρμογής ντελίβερι
Παρήγγειλε ζητώντας βοήθεια
ΗΠΑ: Μια γυναίκα θύμα βιασμού και απαγωγής ειδοποίησε την αστυνομία μέσω μιας εφαρμογής για παράδοση έτοιμου φαγητού.
Μια Νεοϋορκέζα, που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και κρατήθηκε όμηρος από τον δράστη, κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για παράδοση έτοιμου φαγητού κατ’ οίκον, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WABC ο φερόμενος δράστης, ένας 32χρονος, είχε πάρει από την 24χρονη το κινητό τηλέφωνό της. Εκείνη του ζήτησε τότε να της το δώσει πίσω για να παραγγείλει φαγητό μέσω της εφαρμογής Grubhub.
Γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, η νεαρή παρήγγειλε ένα μπέργκερ και ένα σάντουιτς από ένα κοντινό κατάστημα, το Chipper Truck Café. Και στις «οδηγίες» πρόλαβε να γράψει μερικές φράσεις: «Παρακαλώ, καλέστε την αστυνομία (…) Διακριτικά, σας παρακαλώ». Ζήτησε επίσης να αναλάβει ένας αστυνομικός την παράδοση του φαγητού, σύμφωνα με ένα αντίγραφο της παραγγελίας που παρουσίασε το κανάλι.
Οι υπάλληλοι «είδαν την υποσημείωση στην παραγγελία και τηλεφώνησαν στον σύζυγό μου», είπε η συνιδιοκτήτρια του καφέ, η Άλις Μπερμέχο. «Τον ρώτησαν τι να κάνουν και εκείνος τους είπε να καλέσουν την αστυνομία».
Έτσι, οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση που τους υπέδειξε η 24χρονη, σε μια γειτονιά του Μπρονξ και συνέλαβαν τον άνδρα. Δράστης και θύμα είχαν γνωριστεί μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών, σύμφωνα με το CNN.
Ο 32χρονος διώκεται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Θεωρείται επίσης ύποπτος για άλλη μια σεξουαλική επίθεση, τέσσερις ημέρες νωρίτερα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xρησιμοποίησε πέντε πιστόλια που ανήκαν στον πατέρα του
Αυτό το φαινόμενο, που ήταν ακόμη σχεδόν άγνωστο το 2024, διογκώθηκε το 2025
Δηλώνει ότι καμία εκεχειρία δεν πρέπει να επιτρέπει ελεύθερη κίνηση στο Ισραήλ
Ο Αμερικανός πρόεδρος βλέπει πρόοδο, αλλά προειδοποιεί για κλιμάκωση αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις
Η επίθεση ερευνάται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία
Η υπόθεση αφορά το σχέδιο κατεδάφισης της ιστορικής Ανατολικής Πτέρυγας
«Είμαστε κράτος υπό πολιορκία», δήλωσε ο Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ
Η μεσίτρια δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 1991, ενώ είχε πάει να δείξει ένα διαμέρισμα σε υποψήφιους πελάτες
Στον έλεγχο της νέας κυβέρνησης πέρασαν όλες οι βάσεις
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ενώ κοιμόταν
Στο επίκεντρο βρίσκεται η εξαφάνιση του απόστρατου υποπτεράρχου Γουίλιαμ Νιλ ΜακΚάσλαντ
Ραγδαίες εξελίξεις μετά το τηλεφώνημα του Αμερικανού προέδρου στον Αούν
Το βίντεο, που ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια προβολές
Ο 51χρονος Ερίκ Ρομπίκ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από δύο αγνώστους
Διαψεύδει η Βηρυτός επικοινωνία με Ισραήλ – Τι ειπώθηκε στη συνομιλία με Ρούμπιο
Reuters: Ιράν και ΗΠΑ έχουν σημειώσει «ορισμένη πρόοδο», αλλά παραμένουν διαφωνίες για τα πυρηνικά
Δήλωσαν ως προορισμό το Ιράκ αλλά ανέμεναν εντολές στον Περσικό Κόλπο
Δραματικές οι στιγμές μέσα στο σχολείο - Παιδιά κρυβόντουσαν όπου μπορούσαν για να σωθούν
Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας - Η ποπ σταρ αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.