Κοσμος

Πέθανε η υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου

Το «αντίο» από τον Νίκο Αναστασιάδη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ζέτα Αιμιλιανίδου ήταν υπουργός Εργασίας στην Κύπρο
Η Ζέτα Αιμιλιανίδου ήταν υπουργός Εργασίας στην Κύπρο @Twitter

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου, υπουργός Εργασίας της Κύπρου, πέθανε σε νοσοκομείο στην Αθήνα. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Στην Κύπρο θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι πέθανε η υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου. Η Κύπρια υπουργός άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας (6/6).

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες βρισκόταν για νοσηλεία στην Αθήνα έπειτα από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη για ανεύρυσμα εγκεφάλου.

Η κατάσταση της υγείας της υπουργού εργασίας της Κύπρου ήταν κρίσιμη και δυστυχώς δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο της Ζέτας Αιμιλιανίδου.

«Με βαθύτατη θλίψη η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοινώνει πως η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 και 30 το βράδυ της 6ης Ιουνίου 2022, σε ηλικία 68 ετών στο Ιατρικό Κέντρο "Υγεία, στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και η κυβέρνηση εκφράζουν βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Πέθανε η Ζέτα Αιμιλιανίδου - Η συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Νίκο Αναστασιάδη

Τη θλίψη του για τον θάνατο της Ζέτας Αιμιλιανίδου εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτησή του στο Twitter:

«Είμαι βαθύτατα θλιμμένος. Η απώλεια της αγαπημένης μου Ζέτας με συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στον υιό της Αχιλλέα και στα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο. Η Ζέτα θα λείψει από όλους μας. Κυρίως όμως από την πατρίδα μας που χάνει μία έντιμη, ευφυή και αποτελεσματική υπουργό».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ