Κοσμος

Καλιφόρνια: Βρήκε σφηνωμένα 36.000 δολάρια σε καναπέ που της χάρισαν από το ίντερνετ

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν είδε τα χρήματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γυναίκα στην Καλιφόρνια βρήκε σε μαξιλάρι καναπέ 36.000 δολάρια - Πώς έφτασε το έπιπλο στην κατοχή της και τι έκανε μόλις εντόπισε τα χρήματα.

Μπροστά σε μία ανέλπιστη ανακάλυψη βρέθηκε η Βίκι Ουμόντου, μία γυναίκα στην Καλιφόρνια, όταν στα μαξιλάρια ενός καναπέ που της χάρισαν από το ίντερνετ, βρήκε 36.000 δολάρια. Μόλις συνειδητοποίησε την απίστευτη ανακάλυψη, θέλησε να εντοπίσει τους ανθρώπους που είχαν πριν από εκείνη το έπιπλο, προκειμένου να τους δώσει τα ξεχασμένα χρήματα. 

Η Ουμόντου έφτασε στο νέο της σπίτι στο Κλόντον πριν από λίγο καιρό και αυτός ο καναπές ήταν το πρώτο αντικείμενο που μπήκε στο νέο χώρο που δημιουργούσε. Όπως δήλωσε η Ουμόντου σε τηλεοπτική εκπομπή, βρήκε ένα ύποπτο εξόγκωμα μέσα σε ένα από τα μαξιλάρια του καναπέ. Επρόκειτο για αρκετούς φακέλους με αρκετά δολάρια ο καθένας. 

«Έλεγα στον γιο μου: έλα, έλα!. Ούρλιαζα ότι αυτά είναι λεφτά! Πρέπει να τηλεφωνήσω στον κύριο», διηγήθηκε η Ουμόντου και επικοινώνησε με εκείνους που της είχαν δώσει τον καναπέ για τους ενημερώσει για τα χρήματα που βρήκε. Η οικογένεια, που άδειαζε το σπίτι ενός συγγενή πρόσφατα αποβιώσαντα, απάντησε ότι αγνοούσε παντελώς την ύπαρξη και την προέλευση των χρημάτων αυτών. Αλλά για να ευχαριστήσει την Ουμόντου, της έδωσε πάνω από 2.000 δολάρια για να αγοράσει καινούργιο ψυγείο που χρειαζόταν. «Δεν περίμενα να πάρω ούτε δεκάρα», είπε η ίδια. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ