Κοσμος

Τούρκος δημοσιογράφος: Ο Τσίπρας σεβόταν τον Ερντογάν

«Από το 2019 ξεκίνησαν τα προβλήματα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσίπρας - Ερντογάν (Φωτό αρχείου)
Τσίπρας - Ερντογάν (Φωτό αρχείου)

Ο τούρκος δημοσιογράφος Γκαφάρ Γιακιντζά στο κανάλι Al Haber εξέφρασε την άποψη ότι υπήρχε ένας ιδιαίτερος δεσμός μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ταγίπ Ερντογάν.

Την Τετάρτη το βράδυ σε εκπομπή του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού Alsana Haber ένας δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη ότι τα προβλήματα στα ελληνοτουρκικά οφείλονται στον Κυριάκο Μητσοτάκη αποκλειστικά. 

Σε ένα σημείο της εκπομπής ο δημοσιογράφος Γκαφάρ Γιακιντζά είπε μεταξύ άλλων «Τα προβλήματα από το 2019 με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και μετά, οδεύουν σε αδιέξοδο. Νωρίτερα στην περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον είχαν παγώσει. Διότι υπήρχε ένας ιδιαίτερος δεσμός του προέδρου μας με τον Τσίπρα.  Διότι εξ όσων είχα αντιληφθεί ο Τσίπρας είχε έναν ιδιαίτερο σεβασμό προς τον κύριο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Γι’ αυτό τον λόγο υπήρχε και ατμόσφαιρα εξομάλυνσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανώς εκνευρισμένος για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ λέγοντας μεταξύ άλλων «Από εδώ και πέρα για εμένα πια δεν υπάρχει o Μητσοτάκης. Δεν δέχομαι να συναντηθώ με τον ίδιο. Διότι εμείς προχωράμε με πολιτικούς με προσωπικότητα και αξιοπρέπεια που τηρούν τον λόγο τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ