Κοσμος

Οι Ουκρανοί κάνουν λόγο για αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν

Δεν υπάρχει επαλήθευση της πληροφορίας εν τούτοις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισχυρισμοί για αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν (Φωτό Αρχείου) ©EPA Pool

Απόπειρα δολοφονίας έγινε εναντίον του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με ισχυρισμούς ανώτατου αξιωματούχου των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να διέφυγε απόπειρας δολοφονίας σύμφωνα με ισχυρισμούς ανώτατου αξιωματούχου των υπηρεσιών ασφαλείας της Ουκρανίας, σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrayinska Pravda. 

Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ, επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης πληροφοριών στο Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας, είπε ότι η απόπειρα δολοφονίας έγινε μετά την εισβολή, τον Φεβρουάριο. Συνέχισε λέγοντας ότι ο Ρώσος ηγέτης δέχτηκε επίθεση από εκπροσώπους της περιοχής του Καυκάσου. 

Το Sky News, που μετέδωσε την πληροφορία, σημειώνει ότι δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη απόδειξη για τον ισχυρισμό και το ίδιο το μέσο δεν μπορεί να τον επαληθεύσει. 

Ο κ. Μπουντάνοφ είπε: «Υπήρξε απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν. Δέχτηκε ακόμη και επίθεση, λέγεται, από εκπροσώπους του Καυκάσου, πριν από λίγο καιρό. Πρόκειται για μη δημόσιες πληροφορίες. Ήταν μια απολύτως ανεπιτυχής προσπάθεια, αλλά συνέβη πραγματικά. Ήταν πριν από περίπου δύο μήνες. Επαναλαμβάνω, αυτή η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής. Δεν υπήρξε δημοσιότητα για αυτό το γεγονός, αλλά έγινε».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ