Κοσμος

Ο Nick Cave ανακοίνωσε τον θάνατο και του δεύτερου γιου του - Ο Jethro Lazenby πέθανε στα 31 του

Πριν από επτά χρόνια ο Nick Cave είχε χάσει τον 15χρονο γιο του, Άρθουρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αυστραλός τραγουδιστής, Nick Cave, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του
Ο Nick Cave ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου του © EPA / Olafur Steinar Gestsson

Nick Cave: Ο γιος του Jethro Lazenby πέθανε στα 31 του χρόνια - Η ανακοίνωση του τραγουδιστή - Είχε αποφυλακιστεί λίγα 24ωρα πριν

Ο Nick Cave έκανε γνωστό ότι ο γιος του, Jethro Lazenby, πέθανε σε ηλικία 31 ετών. Μόλις επτά χρόνια μετά τον θάνατο του 15χρονου γιου του, Arthur, που σκοτώθηκε όταν έπεσε από γκρεμό στο Brighton. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Jethro, ο οποίος ζούσε στη Μελβούρνη, είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση δύο ημέρες πριν από το θάνατό του. «Με μεγάλη λύπη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, πέθανε», δήλωσε ο Nick Cave, ζητώντας από τους θαυμαστές και τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος του. 

 

 

Ο Αυστραλός τραγουδιστής, γνωστός ως frontman των Nick Cave and the Bad Seeds, πένθησε τον θάνατο γιου του τον Ιούλιο του 2015, όταν ο Arthur έπεσε από έναν γκρεμό στο Ovingdean, κοντά στο Brighton. Πληροφορίες ήθελαν τον 15χρονο να είχε πάρει το LSD. 

Ο Jethro αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση από το Κέντρο Κράτησης της Μελβούρνης την Πέμπτη, αφού ένας δικαστής διέταξε να υποβληθεί σε θεραπεία κατάχρησης ουσιών και να αποφύγει την επαφή με τη μητέρα του για δύο χρόνια. 

 

 

 

 

Ποιος ήταν ο γιος του Nick Cave, Jethro Lazenby

Ο 31χρονος γιος του Nick Cave, Jethro Lazenby, ήρθε στη ζωή το 1991 από τη σχέση του τραγουδιστή με το μοντέλο Beau Lazenby. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα για μερικά χρόνια, αφού πάλευε με την ψυχική του υγεία. Υπήρξε μοντέλο και ηθοποιός. 

Είχε ρόλους στην ταινία του 2007, Corroboree και στο My Little Princess του 2011, στην οποία πρωταγωνίστησε η Isabelle Huppert. Τον Απρίλιο φυλακίστηκε για επίθεση στη μητέρα του. Φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο με το πόδι του. Μόλις δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του ο Jethro Lazenby Cave είχε αποφυλακιστεί από σωφρονιστικό κατάστημα της Μελβούρνης.

Ο δικηγόρος Sean Ghattas είπε ότι ο Jethro υπέφερε από σχιζοφρένεια κατά τη διάρκεια της ακρόασης της δίκης.  Εφημερίδες στην Αυστραλία αναφέρουν ότι αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αφού ένας δικαστής διέταξε να υποβληθεί σε θεραπεία, αφού έκανε χρήση ουσιών.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ