Κοσμος

Βουλευτής στη Βρετανία έβλεπε πορνό στη Βουλή

Ανήκει στο κόμμα του Μπόρις Τζόνσον - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βρετανός βουλευτής έβλεπε πορνό στο κινητό, ενώ συνεδρίαζε η Βουλή των Κοινοτήτων στη Βρετανία. Ποιος είναι ο Νιλ Πάρις που τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο Νιλ Πάρις είναι ο βουλευτής στη Βρετανία που έβλεπε πορνό στο κινητό, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση στη Βουλή των Κοινοτήτων στη Βρετανία.

Όπως έγινε γνωστό, το Συντηρητικό Κόμμα του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον έθεσε σε διαθεσιμότητα τον βουλευτή, μετά την καταγγελία ότι παρακολουθούσε πορνό στη Βουλή.

Πριν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ο Βρετανός βουλευτής Νιλ Πάρις έδωσε... εξηγήσεις σε επιτροπή Δεοντολογίας στο βρετανικό Κοινοβούλιο για το πορνό στη συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων, γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

«Αφότου μίλησε στον επικεφαλής κομματικής πειθαρχίας σήμερα το απόγευμα, ο βουλευτής Νιλ Πάρις κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής των Κοινοτήτων» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου. Και πρόσθεσε: «Ο κύριος Πάρις τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Συντηρητικό Κόμμα εν αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας».

Ποιος είναι ο Νιλ Πάρις, ο βουλευτής που έβλεπε πορνό στη βρετανική Βουλή

Ο Νιλ Πάρις είναι βουλευτής των Συντηρητικών από το 2010. Είναι γεννημένος στις 26 Μαΐου 1956. Ο Βρετανός βουλευτής είναι 65 ετών.

Πριν μπει στη Βουλή των Κοινοτήτων στο Λονδίνο, είχε διατελέσει ευρωβουλευτής από το 1999 έως και το 2009.

Ο Νιλ Πάρις είναι ο Βρετανός βουλευτής που έβλεπε πορνό στη Βουλή των Κοινοτήτων στη Βρετανία © YouTube

Όπως μετέδωσε το BBC, ο Νιλ Πάρις απομακρύνθηκε από τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Τόρις.

Το σχόλιο Μπόρις Τζόνσον για τον βουλευτή και το πορνό στη Βουλή

Ο Μπόρις Τζόνσον, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα, ξεκαθάρισε ότι το να παρακολουθεί κάποιος πορνό είναι απαράδεκτο σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο.

«Προφανώς είναι απαράδεκτο για τον οποιονδήποτε να κάνει κάτι τέτοιο σε χώρο εργασίας. Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε εργασία σε κάθε άκρη της χώρας, ας είμαστε ξεκάθαροι για αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νιλ Πάρις είναι βουλευτής των Τόρις από το 2010 © YouTube

Η είδηση ότι ο βουλευτής των Συντηρητικών στη Βρετανία Neil Parish έβλεπε πορνό στο κινητό του τηλέφωνο την ώρα της συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων στο Λονδίνο, συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με βρετανικά ΜΜΕ να μη σταματούν τις εκτενείς αναφορές.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις