Κοσμος

Orsolya Gaal: Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία - Το πτώμα της βρέθηκε σε σάκο

Ποιος είναι ο 44χρονος που συνελήφθη και ποια η σχέση του με την Orsolya Gaal

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 51χρονης Orsolya Gaal στο Κουίνς των ΗΠΑ
Δολοφονία 51χρονης Orsolya Gaal © Cnn

Orsolya Gaal: Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία της 51χρονης μητέρας - Τι εξετάζουν οι αρχές για το έγκλημα - Δέχθηκε 58 μαχαιριές

Ύποπτος για τη δολοφονία της Orsolya Gaal στο Κουίνς συνελήφθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, λίγα 24ωρα μετά την ανεύρεση της σορού της μέσα σε σάκο σε πάρκο της πολιτείας. Η Orsolya Gaal μαχαιρώθηκε 58 φορές από τον δράστη. Φέρεται το έγκλημα να έγινε μέσα στο σπίτι της.

Ο άνδρας που συνελήφθη είναι ο David Bonola, ένας 44χρονος από το Κουίνς, που κατηγορείται μεταξύ άλλων για εγκληματική κατοχή όπλου και τη δολοφονία της 51χρονης Orsolya Gaal. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εργαζόταν ως μάστορας για την Gaal και ζούσε κοντά της.

Σύμφωνα με πηγές, ο David Bonola φέρεται να εμφανίστηκε στο σπίτι της και οι δυο τους να λογομάχησαν, αν και δεν ήταν σαφές πότε ακριβώς συνέβη αυτό ή για ποιον λόγο έγινε ο καβγάς. Στη συνέχεια, ο τεχνίτης φέρεται να τη δολοφόνησε στο υπόγειό της, ανέφεραν οι πηγές. 

Suspect arrested in Orsolya Gaal murder

Οι έρευνες είχαν δείξει ότι επικεντρώθηκαν σε ένα άτομο που γνώριζε την Gaal και είχε πρόσβαση στο σπίτι της στο Forest Hills. Αυτό πιθανότατα ισχύει γιατί δεν υπήρχαν ενδείξεις για διάρρηξη στο σπίτι, ανέφεραν πηγές. Ιατροδικαστικά στοιχεία συλλέχθηκαν από το σπίτι της στην οδό Juno. Οι λεπτομέρειες της επίθεσης είναι φρικιαστικές, καθώς ανέφεραν ότι η Orsolya Gaal μαχαιρώθηκε περίπου 58 φορές στο λαιμό, τον κορμό και το αριστερό χέρι. Οι πηγές ανέφεραν επίσης ότι είχε τραύματα στα χέρια της που ήταν πιθανόν από τις προσπάθειές της να αντισταθεί στον δράστη.

Orsolya Gaal: Το απειλητικό μήνυμα που έστειλε ο δράστης στον σύζυγό της

Σύμφωνα με το Independent, ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της 51χρονης Orsolya Gaal, το οποίο και έγραφε: «Θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη οικογένειά σου. Η γυναίκα σου με έστειλε στη φυλακή, πριν μερικά χρόνια… επέστρεψα».

Ο σύζυγος της 51χρονης έλειπε ταξίδι στο Πόρτλαντ μαζί με τον 17χρονο γιο τους, όταν βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας του.

Sources: Queens mother Orsolya Gaal was stabbed more than 50 times

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ