Κοσμος

Masked Singer-ΗΠΑ: Αποχώρησε κριτής όταν αποκαλύφθηκε ο «τραμπικός» Ρούντι Τζουλιάνι

«Είναι ο Ρόμπερτ Ντιβάλ;» ρώτησε μια κριτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούντι Τζουλιάνι: Τραγούδησε σε talent show και οι κριτές έφυγαν – Τι συνέβη
The Masked Singer © Fox/tv screenshot

Ο στενός σύμμαχος του Ντόναλντ Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι έλαβε μέρος στην εκπομπή Masked Singer γεγονός που δυσαρέστησε έναν από τους κριτές που αποχώρησε.

Στο «The Masked Singer» οι συμμετέχοντες φορούν ένα κοστούμι που κρύβει την ταυτότητά τους και οι κριτές κρίνουν μονάχα τη φωνή, ενώ μαζί με το κοινό προσπαθούν να μαντέψουν ποιος πραγματικά τραγουδά.

Η συμμετοχή του Ρούντι Τζουλιάνι στο show ήταν γνωστή από καιρό, καθώς τα γυρίσματα του επεισοδίου αποχώρησής του έγιναν πρωτοσέλιδο τον Φεβρουάριο. Για το τελευταίο του τραγούδι, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και μέλος της νομικής ομάδας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ερμήνευσε το «Bad to the Bone», ενώ ήταν μασκαρεμένος.

Οι κριτές του σόου εμφανίστηκαν έκπληκτοι από την αποκάλυψη, με τη Νικόλ Σέρζινγκερ να ρωτάει «Αυτός είναι ο Ρόμπερτ Ντιβάλ;», γεγονός που οδήγησε τον Κεν Τζέονγκ να απαντήσει ευθέως: «Όχι, αυτός δεν είναι ο Ρόμπερτ Ντιβάλ». Την ίδια ώρα, ο Ρόμπιν Θικ δήλωσε χαμογελώντας: «Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ».

 

Ο Κεν Τζέονγκ, έγινε γνωστός από το ρόλο του ως Λέσλι Τσόου στο franchise «The Hangover» και θεωρείται ένας από τους καλύτερους κωμικούς του Χόλιγουντ. Ο Ρόμπιν Θικ, έφτασε στο νούμερο ένα του Billboard Hot 100 chart με το τραγούδι του «Blurred Lines» το 2013 και έχει λάβει και δύο υποψηφιότητες για βραβείο Grammy.

Ο οικοδεσπότης Νικ Κάνον είπε στον διαγωνιζόμενο: «Κύριε Τζουλιάνι, με όλη τη αμφιβολία που σας περιβάλλει αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι μας εκπλήσσει όλους που βρίσκεστε εδώ στο The Masked Singer» με τον άλλοτε δήμαρχο να απαντάει «Κι εμένα».

Την ίδια ώρα ο Τζέονγκ καθόταν με τα χέρια σταυρωμένα και όταν ο Τζουλιάνι τελείωσε είπε «Γειά σας, τέλος» και στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό. Οι άλλοι δύο κριτές, η Τζένι ΜακΚάρθι και η Νικόλ Σέρζινγκερ παρέμειναν στις θέσεις και συνομίλησαν με τον Τζουλιάνι

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ