Κοσμος

Τον έδιωξαν από το σπίτι γιατί είναι γκέι

Όμως κατάφερε να εξασφαλίσει τα προς το ζην

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας 19χρονος από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, ο οποίος είχε εκδιωχθεί από το σπίτι του γιατί αποκάλυψε στους γονείς του ότι είναι γκέι, ανάρτησε στο youtube το βιντεάκι της συζήτησης που είχε μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα ο σύντροφός του άνοιξε λογαριασμό σε σελίδα χρηματικών προσφορών ζητώντας υποστήριξη για το φίλο του και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 90 χιλιάδες δολάρια μέσα σε τρεις μέρες.

Στο βιντεάκι του 19χρονου Ντάνιελ Πίρς που έχει ήδη πάνω από 3,5 εκατ. views, ακούγονται οι θρησκευόμενοι γονείς του να τον κατηγορούν ότι είναι γκέι από επιλογή ενάντια στη θέληση του θεού και ότι δεν πρόκειται να τον υποστηρίξουν ούτε να σταθούν στο πλάι του στο εξής. Στη συνέχεια βιαιοπραγούν εναντίον του καθώς αυτός κλαίγοντας τους ρωτάει γιατί του φέρονται έτσι, ενώ ο πατέρας του τον κατηγορεί ότι είναι η ντροπή τους.

Ο νεαρός δήλωσε ότι μέρος από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε ομάδες υποστήριξης ομοφυλόφιλων, ενώ για το βίντεο είπε ότι δεν θέλει οι γονείς του να δεχτούν επιθέσεις, γιατί παραμένουν οικογένειά του παρόλο που τον πλήγωσαν.