Κοσμος

Ο Μπόνο έγραψε ποίημα για την Ουκρανία & το απήγγειλε η Πελόζι

Αντιδράσεις στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπόνο
Μπόνο © EPA / FRANCIS R. MALASIG

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το νέο ποίημα του Μπόνο και η απαγγελία του από τη Νάνσι Πελόζι - Γιατί δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες των social media.

Ο Μπόνο έγραψε ένα νέο ποίημα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, να το απαγγέλει με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου, στις 17 Μαρτίου.

Όπως είπε η Νάνσι Πελόζι, είχε λάβει το ποίημα το ίδιο πρωί. 

Bono poem about Ukraine: Odd moment Pelosi reads singer's poetry at St Paddy's Day event

Οι χρήστες των social media δεν έδειξαν ενθουσιασμένοι τόσο με το ποίημα του Μπόνο, όσο και με την απόφαση της Νάνσι Πελόζι να το απαγγείλει σε δημόσια εκδήλωση.  Ένας χρήστης του Twitter κοινοποίησε ολόκληρο το ποίημα με τη λεζάντα: «Είναι κυριολεκτικά το χειρότερο ποίημα που γράφτηκε ποτέ;».

 

 

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Είναι τρελό να βλέπεις τις περιουσίες του Μπόνο και της Πελόζι και να ξέρεις ότι αυτό είναι πρόθυμοι να κάνουν για να βοηθήσουν και πιστεύουν ότι σημαίνει κάτι».

«Προσπαθώ να αποφασίσω τι είναι πιο αστείο: ο Μπόνο να καλεί τη Νάνσι Πελόζι και να λέει Γεια σου, έχω ένα πρωτότυπο ποίημα για να το διαβάσεις ή η Νάνσυ Πελόζι να καλεί τον Μπόνο και να του ζητάει να γράψει ένα πρωτότυπο ποίημα για να το διαβάσει» σημειώνεται σε άλλο σχόλιο.

«Νομίζω ότι ο Πούτιν θα παραδοθεί, όταν δει την Πελόζι να απαγγέλει το ποίημα» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Ο Μπόνο στο ποίημά του παραλληλίζει τον θρύλο για τον προστάτη της Ιρλανδίας – Άγιο Πατρίκιο - που διώχνει φίδια από τη χώρα με τις ηρωικές προσπάθειες του προέδρου της Ουκρανίας να διώξει τη Ρωσία από την Ουκρανία.

Με πληροφορίες από Independent

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις              

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ