Κοσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρή δημοσιογράφος στο Κίεβο

Ποια είναι η 24χρονη που σκοτώθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας στο Κίεβο τοποθετεί την ουκρανική σημαία σε δέντρο μετά τον ρωσικό βομβαρδισμό | Ένθετη η Ολεξάντρα Κουβσίνοβα
Άνδρας στο Κίεβο τοποθετεί την ουκρανική σημαία σε δέντρο μετά τον ρωσικό βομβαρδισμό | Ένθετη η Ολεξάντρα Κουβσίνοβα © EPA/SERGEY DOLZHENKO

Στην Ουκρανία δημοσιογράφος σκοτώθηκε στο Κίεβο. Εργαζόταν δίπλα στο συνεργείο του Fox News, από το οποίο έχασε τη ζωή του ο εικονολήπτης Pierre Zakrzewski.

Δημοσιογράφος στην Ουκρανία έχασε τη ζωή της στο Κίεβο κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Ρωσία. Η Ουκρανή Ολεξάντρα Κουβσίνοβα ήταν 24 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εργαζόταν δίπλα από το αμερικανικό Fox News και έχασε τη ζωή της στα περίχωρα της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Δημοσιογράφος του Fox News επιβεβαίωσε τον θάνατο της 24χρονης Ουκρανής, επισημαίνοντας σε ανάρτησή της στο Twitter: «Χάσαμε μία όμορφη και γενναία γυναίκα, την Ολεξάντρα Κουβσίνοβα-Σάσα». Και προσθέτει: «Αγαπούσε τη μουσική και ήταν αστεία και ευγενική. Ήταν 24 ετών. Εργάστηκε με την ομάδα μας τον τελευταίο μήνα και έκανε εξαιρετική δουλειά. Είθε η μνήμη της να είναι ευλογημένη».

O θάνατος της νεαρής δημοσιογράφου στο Κίεβο έρχεται λίγες ώρες μετά την είδηση ότι πέθανε ο εικονολήπτης του Fox News, Pierre Zakrzewski.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ