Κοσμος

Ουκρανία: Έβαλαν πολυβόλο σε BMW Cabrio (βίντεο)

Σε πόλη - κλειδί, την οποία πολιορκούν οι Ρώσοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η BMW Cabrio με το πολυβόλο στην Ουκρανία
Η BMW Cabrio με το πολυβόλο στην Ουκρανία © YouTube/The Sun

Βίντεο από την Ουκρανία με BMW Cabrio, Σειράς 6, να έχει ενσωματωμένο πυροβόλο όπλο στο πίσω μέρος του οχήματος. Οι εικόνες από το Μικολάγιφ.

Στην Ουκρανία, στην πόλη Μικολάγιφ, Ουκρανοί ενσωμάτωσαν ένα αυτόματο όπλο σε BMW Cabrio, Σειράς 6. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον τοπικό κυβερνήτη Βιτάλι Κιμ, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για «δώρο στην τοπική αστυνομία».

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για 20η ημέρα και οι Ουκρανοί μάχονται με ό,τι μέσο έχουν στη διάθεσή τους.

Το Μικολάγιφ θεωρείται πόλη - κλειδί για μια μελλοντική στρατιωτική επιχείρηση από τη Ρωσία στη γειτονική Οδησσό. Βρίσκεται δυτικά από την Κριμαία στο νότιο τμήμα της Ουκρανίας και βρέχεται από τη Μαύρη Θάλασσα.

Η BMW κάμπριο με το αυτόματο όπλο έχει στις πόρτες και στο καπό το εθνόσημο της Ουκρανίας -μια γαλάζια ασπίδα με μια χρυσή τρίαινα.

BMW convertible fitted with machine gun spotted in Mykolaiv, Ukraine amid Russian invasion

Η Ρωσία βομβάρδισε σχολείο στο Μικολάγιφ - Επτά νεκροί

Εν τω μεταξύ, συνολικά 7 νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια ενός σχολείου στην περιοχή του Μικολάγιφ, στη νότια Ουκρανία, το οποίο χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο την Κυριακή, όπως ανακοίνωσαν σήμερα Τρίτη (15.03) οι ουκρανικές υπηρεσίες διάσωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι διασώστες ανέσυραν και τρεις τραυματίες. Η πόλη Μικολάγιφ βρίσκεται σε απόσταση περίπου 130 χιλιομέτρων ανατολικά της Οδησσού.

Χάρτης της Ουκρανίας με το Μικολάγιφ και την Οδησσό
Χάρτης της Ουκρανίας με το Μικολάγιφ και την Οδησσό © googlemaps

Εδώ και ημέρες πλήττεται από σφοδρούς βομβαρδισμούς. Η πόλη έχει ερημώσει και χιλιάδες άμαχοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, πηγαίνοντας στην Οδησσό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ