Κοσμος

Ουκρανία: Πέθανε ο εικονολήπτης του Fox News, Pierre Zakrzewski

Ο Pierre Zakrzewski είχε τραυματιστεί από πυρά έξω από το Κίεβο μαζί με τον δημοσιογράφο, Benjamin Hall

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O εικονολήπτης του Fox News, Pierre Zakrzewski, μαζί με συναδέλφους του, εργαζόμενους στον Τύπο
O εικονολήπτης του Fox News, Pierre Zakrzewski © FOX News

Πόλεμος στην Ουκρανία - Pierre Zakrzewski: Πέθανε ο εικονολήπτης του Fox News που είχε τραυματιστεί από πυρά έξω από το Κίεβο.

Πέθανε ο Pierre Zakrzewski, βετεράνος εικονολήπτης του Fox News που τραυματίστηκε μαζί με τον δημοσιογράφο του Fox News, Benjamin Hall τη Δευτέρα, αφού χτυπήθηκε από επερχόμενα πυρά έξω από το Κίεβο. Την είδηση επιβεβαιώνει το ίδιο το Fox News αποχαιρετώντας τον συνεργάτη της. 

«Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά μοιραζόμαστε τα νέα σήμερα το πρωί σχετικά με τον αγαπημένο μας εικονολήπτη Pierre Zakrzewski. Ο Pierre σκοτώθηκε στη Horenka, έξω από το Κίεβο της Ουκρανίας», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του Fox News, Suzanne Scott και πρόσθεσε: «εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Pierre, Michelle και την οικογένεια του. Παρακαλώ συνεχίστε να προσεύχεστε για τον Benjamin Hall, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο στην Ουκρανία». 

«Ο Πιερ ήταν ένας φωτογράφος εμπόλεμης ζώνης που κάλυψε σχεδόν κάθε διεθνή ιστορία για το FOX News από το Ιράκ μέχρι το Αφγανιστάν και τη Συρία κατά τη μακρόχρονη θητεία του μαζί μας. Το πάθος και το ταλέντο του ως δημοσιογράφος ήταν απαράμιλλα. Ο Πιερ ήταν σταθερός σε όλη τη διεθνή μας κάλυψη. Εγώ, όπως αμέτρητοι άλλοι, ένιωθα πάντα μια επιπλέον αίσθηση ανακούφισης όταν έφτανα στη σκηνή και τον έβλεπα με την κάμερα στο χέρι», δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος και εκτελεστικός συντάκτης του Fox News, Jay Wallace. 

 

 

Πόλεμος στην Ουκρανία - Κίεβο: Τραυματισμένος σε νοσοκομείο δημοσιογράφος του Fox News

O Βρετανός δημοσιογράφος του Fox News, Benjamin Hall, τραυματίστηκε εχθές Δευτέρα (14/3) έξω από το Κίεβο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. 

Ο Hall ξεκίνησε την καριέρα του ως πολεμικός ανταποκριτής, κάνοντας ρεπορτάζ από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των New York Times, Sunday Times, Agence France-Presse και BBC. Το 2015, ο Hall έγινε μέλος της Fox. Έχει μεταφέρει ειδήσεις από περιοχές, όπως η Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Είναι ο συγγραφέας του «Inside ISIS: The Brutal Rise of a Terrorist Army».

 

 

Με πληροφορίες από Fox News και BBC

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις               

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ