Κοσμος

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Αδιάσειστα τα στοιχεία για τον βιασμό 25χρονης

Η 25χρονη, Σαρλότ Αρνούλ, καταγγέλλει ότι βιάστηκε δύο φορές από τον ηθοποιό

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Ο ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ © EPA / KAY NIETFELD

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Η ηθοποιός Σαρλότ Αρνούλ τον κατήγγειλε για βιασμό - Οι δικαστές υποστηρίζουν ότι έχουν «αδιάσειστα στοιχεία» για τις πράξεις του.

Δικαστές ισχυρίζονται ότι υπάρχουν «αδιάσειστα στοιχεία» εις βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για την υπόθεση βιασμού 25χρονης ηθοποιού, με τον ίδιο να μην μπορεί να αποφύγει πλέον τη δίκη.

Η ηθοποιός Σαρλότ Αρνούλ είχε καταγγείλει τον ηθοποιό για τον βιασμό της, δημοσιοποιώντας, μάλιστα, την καταγγελία της και στo Twitter. «Με βίασε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ», είχε γράψει στο μέσο πριν από περίπου έναν χρόνο. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Σαρλότ Αρνούλ υποστηρίζει ότι ο 73χρονος ηθοποιός τής επιτέθηκε στο σπίτι του στο Παρίσι το 2018, όταν ήταν 22 ετών. «Είμαι το θύμα του Ντεπαρντιέ. Κατηγορείται εδώ και ένα χρόνο. Δεν μπορώ πια να σιωπήσω», είχε δηλώσει η ίδια. Ο Ντεπαρντιέ αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε αδικοπραγία και είπε ότι οι κατηγορίες ήταν «αβάσιμες», ενώ διέταξε τη νομική ομάδα του να υποβάλει αίτηση για να κλείσει ολόκληρη η έρευνα. Ωστόσο, ο Rémy Heitz, ο Γενικός Εισαγγελέας του Παρισιού, είπε ότι ο ηθοποιός εξακολουθεί να κατηγορείται για «βιασμό και σεξουαλική επίθεση».

Σε μια δήλωση, ο κ. Heitz έγραψε: «Το ανακριτικό τμήμα θεωρεί επομένως ότι υπάρχουν, σε αυτό το στάδιο, σοβαρές ή σύμφωνες ενδείξεις που δικαιολογούν ότι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ παραμένει κατηγορούμενος».

Η δικηγόρος της Σαρλότ Αρνούλ, Carine Durrieu-Diebolt, είπε: «Η πελάτισσά μου είναι ιδιαίτερα ανακουφισμένη και πεπεισμένη για τη δικαιοσύνη που αποδόθηκε σήμερα». Πρόσθεσε ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Ντεπαρντιέ «διέπραξε πράγματι τις πράξεις σεξουαλικής επίθεσης και βιασμού για τις οποίες κατηγορείται».

Ο ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ
Ο ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ © EPA / MICHAEL KAPPELER

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Τι είπε το θύμα στους δικαστές

Η Σαρλότ Αρνούλ, πρώην χορεύτρια, είπε στους δικαστές και την αστυνομία ότι βιάστηκε και κακοποιήθηκε σεξουαλικά δύο φορές στην έπαυλη του Ντεπαρντιέ, αξίας 45 εκατομμυρίων λιρών, αφού τον επισκέφτηκε ως οικογενειακή φίλη και έλαβε συμβουλές για την καριέρα της.

«Ο κατηγορούμενος γνώρισε την καταγγέλλουσα επειδή ήταν καλός φίλος του πατέρα της», είπε μια πηγή έρευνας.

 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν στις 7 Αυγούστου 2018 όταν η καταγγέλλουσα είπε ότι βιάστηκε για πρώτη φορά.  Βίντεο στο σπίτι του κατηγορούμενου τους δείχνει να κάθονται και να μιλάνε και στη συνέχεια γυρίστηκε μια σεξουαλική πράξη.  Η καταγγέλλουσα είπε στην αστυνομία ότι ήταν «άρρωστη και μπερδεμένη» για το τι συνέβαινε και «σε κατάσταση άρνησης» επέστρεψε στο σπίτι του Ντεπαρντιέ στις 13 Αυγούστου, όταν φέρεται να σημειώθηκε δεύτερος βιασμός. «Ήταν δύο εβδομάδες αργότερα που είπε στη μητέρα της τι είχε συμβεί και μετά πήγε στην αστυνομία», είπε μια πηγή που ερευνά.

 

 

Πέρα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, τα στοιχεία περιλαμβάνουν «ενοχλητικά μηνύματα κειμένου», στα οποία ο Ντεπαρντιέ λέγεται ότι αναφερόταν στην αείμνηστη Γαλλίδα τραγουδίστρια, Monique Serf, η οποία ήταν γνωστή ως Barbara και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της.

 

 

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Τα στάδια της έρευνας

Η αρχική έρευνα περιελάμβανε κοινή ακρόαση του Ντεπαρντιέ και της καταγγέλλουσας, αλλά η εισαγγελία του Παρισιού σταμάτησε στις 4 Ιουνίου 2019 λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Η 25χρονη υπέβαλε μια δεύτερη καταγγελία τον Αύγουστο του 2020, που οδήγησε στη δίωξη του Ντεπαρντιέ. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ