Κοσμος

Ουκρανία: Κοριτσάκι σε καταφύγιο στο Κίεβο τραγουδά το Let It Go

Το συγκλονιστικό βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κοριτσάκι σε καταφύγιο στο Κίεβο που είπε το τραγούδι «Let It Go»
Το κοριτσάκι σε καταφύγιο στο Κίεβο που είπε το τραγούδι «Let It Go» © YouTube

Το κοριτσάκι στο Κίεβο μέσα στο καταφύγιο που τραγουδά στο «Let It Go» από την ταινία «Frozen», ενώ μαίνεται ο πόλεμος. Το βίντεο με τις συγκλονιστικές στιγμές.

Κοριτσάκι στο Κίεβο βρίσκεται μέσα σε καταφύγιο τραγουδά το τραγούδι «Let It Go», την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το συγκεκριμένο τραγούδι που είπε το κοριτσάκι στο καταφύγιο στην ουκρανική πρωτεύουσα, είναι από τη γνωστή ταινία κινουμένων σχεδίων «Frozen».

Όπως φαίνεται και στο συγκλονιστικό βίντεο, την ώρα που το παιδί αρχίζει να τραγουδά, οι φωνές και οι ομιλίες σταματούν.

Κίεβο: Η στιγμή που το κοριτσάκι στο καταφύγιο τραγουδά το «Let It Go» από το «Frozen»

Ο χρόνος μέσα στο καταφύγιο στο Κίεβο μοιάζει να έχει σταματήσει. Το κοριτσάκι, χαμογελαστό, με τους βομβαρδισμούς από τη Ρωσία στην ουκρανική πρωτεύουσα να συνεχίζονται, λέει τους στίχους του τραγουδιού στη γλώσσα της. Μόλις σταματά να λέει το «Let It Go», όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα, εμφανώς συγκινημένοι.

 

 

Με τη ρωσική εισβολή σε πλήρη εξέλιξη και τον Βλαντίμιρ Πούτιν να ξεκαθαρίζει ότι οι πολεμικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να νικήσει η Ρωσία, τα παιδιά στην Ουκρανία «ξεγελούν» τον πόλεμο στα καταφύγιa. Όπως έχει ανακοινώσει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ανάμεσα στους νεκρούς από τον πόλεμο στην Ουκρανία, βρίσκονται και παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη ημέρα της εισβολής είχε συγκλονίσει το βίντεο με το παιδί που παίζει πιάνο στο Χάρκοβο. Το αγόρι βρισκόταν στο λόμπι ξενοδοχείου, την ώρα που τα ρωσικά στρατεύματα είχαν ξεκινήσει την προέλασή τους.

 

«Let It Go», το τραγούδι στην ταινία «Frozen» που βραβεύτηκε με Όσκαρ

Στα Όσκαρ του 2014, στην 86η απονομή, το τραγούδι «Let It Go» ήταν υποψήφιο στην κατηγορία «Καλύτερο Τραγούδι».

Σε μουσική και στίχους Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez, το τραγούδι από την ταινία «Frozen» κέρδισε στη συγκεκριμένη κατηγορία. Εκείνη τη χρονιά την απονομή είχαν κάνει οι ηθοποιοί Jamie Foxx και Jessica Biel.

"Let It Go" from "Frozen" winning Best Original Song

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ