Κοσμος

Ουκρανία: Καρέ καρέ ο βομβαρδισμός στο Τσερνίχιφ - 22 νεκροί

Ο πύραυλος έπεσε δίπλα σε ανθρώπους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο ρωσικός βομβαρδισμός στην πόλη Τσερνίχιφ στην Ουκρανία. Το βίντεο με την ισχυρή έκρηξη. Στους 22 οι νεκροί από την αεροπορική επιδρομή της Ρωσίας.

Στην Ουκρανία, στην πόλη Τσερνίχιφ, σημειώθηκε βομβαρδισμός από τη Ρωσία. Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022, σύμφωνα με τις Υπηρεσίες Διάσωσης της Ουκρανίας.

Το Τσερνίχιφ βρίσκεται βόρεια από την πρωτεύουσα Κίεβο, κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία. Το τελευταίο 24ωρο δέχεται καταιγισμό βομβών, καθώς οι Ρώσοι σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την ουκρανική πρωτεύουσα.

Διασώστες συνεχίζουν να ψάχνουν για αγνοούμενους στα χαλάσματα. Δημοσίευμα στην αμερικανική εφημερίδα «The New York Times» αναφέρει ότι ο πύραυλος έπεσε μέσα στην πόλη δίπλα σε νοσοκομείο. Στο βίντεο που δημοσιεύει στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, φαίνονται άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι.

Νωρίτερα, ο κυβερνήτης της περιοχής είχε τονίσει σε δηλώσεις του ότι τουλάχιστον 9 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή σε δύο σχολεία και κατοικίες. Κάμερα ασφαλείας αυτοκινήτου καταγράφει τη στιγμή της ισχυρής έκρηξης μετά τον βομβαρδισμό στην πόλη Τσερνίχιφ στην Ουκρανία. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις