Κοσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι μπήκαν στη Χερσώνα (βίντεο)

Σε ποιες άλλες πόλεις διεξάγονται μάχες - Χάρτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρώσοι στρατιώτες μέσα στην πόλη Χερσώνα στην Ουκρανία
Ρώσοι στρατιώτες μέσα στην πόλη Χερσώνα στην Ουκρανία @Twitter

Στην Ουκρανία, στην πόλη Χερσώνα, οι Ρώσοι έχουν μπει σε κεντρικά σημεία. Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί. Ο χάρτης με τις πολεμικές επιχειρήσεις της Ρωσίας.

Στην Ουκρανία η Χερσώνα είναι μια από τις πόλεις που δέχεται σφοδρές επιθέσεις και βομβαρδισμούς από τη Ρωσία. Ο ρωσικός στρατός επιχειρεί να θέσει υπό τον έλεγχό του την πόλη Χερσώνα, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Ο Βαντίμ Ντενισένκο, σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, έκανε δηλώσεις στην ουκρανική τηλεόραση σήμερα Τρίτη (01.03), επισημαίνοντας ότι ρωσικές δυνάμεις έχουν μπει στη Χερσώνα, ωστόσο οι Ουκρανοί ελέγχουν ακόμη το κτίριο της τοπικής διοίκησης.

Στα social media έχουν αναρτηθεί βίντεο που δείχνουν ρωσικά άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού σε δρόμους στη Χερσώνα. Οι Ρώσοι στρατιώτες προχωρούν με μεγάλη προφύλαξη.

Υπενθυμίζεται ότι στον χάρτη με τις ρωσικές πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, που δημοσίευσε νωρίτερα το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας η Χερσώνα είναι μια από τις πόλεις, όπου μαίνονται οι μάχες. Την ίδια στιγμή το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι πλέον η Ουκρανία δεν έχει πρόσβαση στην Αζοφική Θάλασσα.

Χάρτης για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Με κόκκινο χρώμα οι κινήσεις του ρωσικού στρατού
Χάρτης για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Με κόκκινο χρώμα οι κινήσεις του ρωσικού στρατού @DefenceHQ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ