Κοσμος

ΗΠΑ: Απείθαρχος επιβάτης προκάλεσε εκτροπή της πτήσης του

Πετούσε από Λος Άντζελες προς Ουάσινγκτον και το ανάγκασε να προσγειωθεί στο Κάνσας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
American Airlines
American Airlines © EPA

American Airlines: Απείθαρχος επιβάτης προκάλεσε εκτροπή πτήσης που πετούσε με προορισμό την Ουάσινγκτον προς το Κάνσας Σίτι.

Εκτροπή στην πτήση του προκάλεσε ένας επιβάτης της American Airlines επειδή δεν πειθάρχησε στους κανόνες πρωτοκόλλου, με αποτέλεσμα να περιοριστεί από το πλήρωμα αλλά και πελάτες. 

Ειδικότερα, πρόκειται για την πτήση 1775 από το Λος Άντζελες προς την Ουάσινγκτον, η οποία αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτι περίπου στις 14:30 μετά το μεσημέρι τοπική ώρα, όπου και περίμεναν οι υπηρεσίες επιβολής της τάξης, σύμφωνα με μία ανακοίνωση της American Airlines.

«Ένας απείθαρχος επιβάτης επέδειξε απρόβλεπτη συμπεριφορά…, ενώ ουσιαστικά περιορίστηκε από το πλήρωμά μας και με τη βοήθεια άλλων επιβατών» ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό αυτό.

Οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες έχουν αναφέρει έναν αριθμό ρεκόρ για περιστατικά απείθαρχων επιβατών, αλλά και μερικές φορές περιστατικά βίας το 2021. Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι είναι «πλήρως δεσμευμένο» για την τιμωρία απείθαρχων επιβατών που παραβιάζουν την ομοσπονδιακή νομοθεσία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ