Κοσμος

Ο μποξ θρύλος Φρανκ Μαλόνεϊ έγινε γυναίκα

Η Κέλι άνοιξε την καρδιά της (video)

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Υπήρξε επί τριάντα χρόνια μάνατζερ του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών Λένοξ Λούις, γνωρίζοντας τεράστιες επαγγελματικές επιτυχίες. Απέκτησε τρία παιδιά από τους δύο γάμους του. Πήρε την απόφαση να ακούσει τη φωνή της καρδιάς του και να γίνει γυναίκα.

n

Ο βρετανός θρύλος του μποξ, Φρανκ Μαλόνεϊ, μέσα από μια αποκλειστική του συνέντευξη στην εφημερίδα «Daily Mirror» αποκάλυψε πως από μικρό παιδί γνώριζε πως βρισκόταν μέσα στο «λάθος σώμα» και σκεφτόταν πάντα με το μυαλό μιας γυναίκας.

n

Λίγο μετά τη συνταξιοδότησή του το 2012, ο βετεράνος επαγγελματίας της πυγμαχίας, προχώρησε στην επέμβαση αλλαγής φύλου και τώρα βρίσκεται στο μεταβατικό στάδιο που ορίζει ο νόμος του Ηνωμένου Βασίλειου. Με το όνομα Κέλι, έχει προβεί στη απαραίτητη ορμονοθεραπεία και ζει ως η γυναίκα που ήθελε πάντα να είναι.

n

Ο ίδιος εξομολογείται πως υπήρξε δύσκολη απόφαση για να εκμυστηρευτεί την επιθυμία ζωής στη δεύτερη γυναίκα του. Δηλώνει ότι δεν αισθάνεται σωματική έλξη για να κάνει σεξ με κάποιον και πως είναι αφοσιωμένος στην διαδικασία αλλαγής φύλου, από την οποία περνάει σταδιακά.