- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξεκίνησαν οι από αέρος επιδρομές των Αμερικανών στο Ιράκ
Μαχητικά έπληξαν θέσεις του Ισλαμικού Κράτους
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν τους «στοχευμένους» βομβαρδισμούς κατά θέσεων της σουνιτικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος με αποστολή να καταστρέψουν το στρατιωτικό υλικό το οποίο χρησιμοποιείται ενάντια στις κουρδικές στρατιωτικές δυνάμεις που υπερασπίζονται την πόλη Ερμπίλ, όπως ανάφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Πενταγώνου. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, εξήγγειλε την έναρξη των αεροπορικών επιδρομών διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να αναπτυχθούν εκ νέου αμερικανικές χερσαίες δυνάμεις σε ιρακινό έδαφος.
Στην ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας ανέφερε ότι δύο F/A-18 «έριξαν» 500 λίβρες βομβών κατευθυνόμενων από λέιζερ σε κινητό στρατιωτικό υλικό κοντά στην πόλη Ερμπίλ. Όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, οι τζιχαντιστές επιτίθενται ενάντια στις κουρδικές στρατιωτικές δυνάμεις στο Ερμπίλ και μάλιστα κοντά σε βάση όπου υπάρχουν Αμερικανοί. Τον Ιούνιο, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κατέλαβαν την Μοσούλη στο βόρειο Ιράκ και νωρίτερα την εβδομάδα ανέλαβαν τον έλεγχο του Καρακός, την πόλη με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση χριστιανικού πληθυσμού στο Ιράκ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.