Κοσμος

Αναβάλλεται η επιστροφή στο γραφείο για την Goldman Sachs

Όπως ήδη έχουν κάνει JP Morgan και Citigroup

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Goldman Sachs καθυστερεί την επιστροφή στα γραφεία για το προσωπικό στις ΗΠΑ κατά άλλες δύο εβδομάδες λόγω της παραλλαγής Όμικρον.

Οι υπάλληλοι της Goldman ενημερώθηκαν ότι θα μπορούσαν να καθυστερήσουν να επιστρέψουν την 1η Φεβρουαρίου και να εργαστούν από το σπίτι, σύμφωνα με το Bloomberg. Η διοίκηση της τράπεζας, υπέρμαχος της φυσικής παρουσίας των εργαζομένων, έπρεπε να ελέγξει την επιθυμία της αφού υπαναχώρησε τον περασμένο μήνα εν μέσω ενός κατακλυσμού κρουσμάτων Omicron που σάρωνε τη Νέα Υόρκη και όχι μόνο.

Ως γνωστόν, τόσο η Citigroup όσο και η JP Morgan έχουν ζητήσει επίσης από τους υπαλλήλους τους να εργασθούν με τηλεργασία τις πρώτες εβδομάδες του 2022, σύμφωνα με άτομο με γνώση επί του θέματος.

Οι αμερικανικές τράπεζες επιθυμούν περισσότερο σε σχέση με άλλους κλάδους να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στο γραφείο, ωστόσο αυτά τα σχέδια έχουν τεθεί εκ νέου υπό εξέταση εξαιτίας της ταχείας εξάπλωσης της μετάλλαξης Όμικρον.

Νωρίτερα τον Δεκέμβριο, η JPMorgan έδωσε οδηγίες στο προσωπικό στο Μανχάταν που δεν έχει εμβολιασθεί να εργάζεται από το σπίτι, ενώ χαλάρωσε τις απαιτήσεις για τη χρήση μάσκας στο εμβολιασμένο προσωπικό στα ίδια γραφεία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ