Κοσμος

Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλοιντ ενώ κοιμόταν

Άγνωστο μέχρι στιγμής το αίτιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ στο Χιούστον
Αστυνομία στις ΗΠΑ © Unsplash/Φωτογραφία Αρχείου

Η 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ, Αριάννα, δέχθηκε καταιγισμό πυρών ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της το Σάββατο, αφού ένας ένοπλος άνοιξε πυρ στο σπίτι της.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Χιούστον, το κορίτσι πυροβολήθηκε στον κορμό και είναι σε σταθερή κατάσταση μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Οι σφαίρες τρύπησαν τον πνεύμονα και το συκώτι της ενώ έσπασαν επίσης τρία πλευρά, όπως μετέδωσε το ABC 13 Houston. Η οικογένειά της επεσήμανε ότι είναι ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο πατέρας της Ντέρικ Ντιλέιν νιώθει τυχερός που δεν σκοτώθηκε στον πυροβολισμό. Η αστυνομία του Χιούστον δήλωσε την Τρίτη ότι δεν έχει εντοπίσει κάποιον ύποπτο ή κίνητρο σε αυτή την υπόθεση. Ο πατέρας της μικρής ωστόσο είπε ότι έχει λόγους να πιστεύει ότι το σπίτι του στοχοποιήθηκε. «Γιατί να πυροβοληθεί το σπίτι μου;» είπε ο πατέρας. «Η κόρη μου δεν ξέρει. Δεν μπορώ να της το εξηγήσω αυτό. Ως πατέρας, υποτίθεται ότι προστατεύεις τα παιδιά σου». 

Τέσσερις ενήλικοι και δύο παιδιά - συμπεριλαμβανομένης της Αριάνα Ντιλέιν η οποία πυροβολήθηκε- βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα τη στιγμή των πυροβολισμών. 

Η μητέρα της, την οδήγησε στο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση με την κατάστασή της να κρίνεται για την ώρα σταθερή. 

Η αστυνομία του Χιούστον προχωρά τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τον ύποπτο (ή τους υπόπτους) που βρίσκονται πίσω από την επίθεση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ