Κοσμος

Ερντογάν: «Θα πνιγεί στο αίμα που χύνει το Ισραήλ»

Δήλωσε σε μαζική προεκλογική συγκέντρωση

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
74105-149565.jpg

Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε την Κυριακή το Ισραήλ ότι σκόπιμα σκοτώνει γυναικόπαιδα στη Γάζα, και προειδοποίησε ότι θα «πνιγεί στο αίμα που χύνει».

Απευθυνόμενος σε εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές του στη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των προεδρικών εκλογών της 10ης Αυγούστου, ο Ερντογάν παρομοίασε και πάλι τις ενέργειες του Ισραήλ με αυτές του Χίτλερ, σχόλια που έχουν οδηγήσει τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να τον κατηγορήσει για αντισημιτισμό και προκάλεσαν τις επικρίσεις της Ουάσιγκτον.

«Σκοτώνουν τις γυναίκες, έτσι ώστε να μη γεννούν Παλαιστίνιους... Σκοτώνουν τα μωρά, έτσι ώστε να μη μεγαλώσουν... Σκοτώνουν τους άνδρες ώστε να μην μπορούν να υπερασπιστούν τη χώρα τους... Θα πνιγούν στο αίμα που έχουν χύσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιπυραυλικό σύστημα
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει μεταφορά τεχνογνωσίας και κοινή χρήση λογισμικού με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY