Κοσμος

O Άντονι Φάουτσι ζήτησε την απόλυση παρουσιαστή του Fox News

«Παρακίνησε ανθρώπους να μου επιτεθούν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντονι Φάουτσι
Ο Άντονι Φάουτσι © ΕPA Pool

Ο Άντονι Φάουτσι ζήτησε να απολυθεί ο παρουσιαστής του Fox News Τζες Γουότερς. Τι προηγήθηκε με τον Αμερικανό λοιμωξιολόγο.

Ο κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος Άντονι Φάουτσι δήλωσε ότι ο παρουσιαστής του Fox News, Τζες Γουότερς, θα έπρεπε να απολυθεί, καθώς χρησιμοποίησε βίαιη γλώσσα σε συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, ενθαρρύνοντας τους παρευρισκόμενους σε επίθεση κατά του ιδίου. 

«Αυτό είναι παρανοϊκό», είπε ο Φάουτσι. «Ο τύπος θα πρέπει να απολυθεί άμεσα. Το μόνο πράγμα που έκανα ποτέ όλα αυτά τα δύο χρόνια είναι να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να εφαρμόζουν καλές πρακτικές δημόσιας υγείας: να εμβολιάζονται, να είναι προσεκτικοί σε δημόσιους χώρους, να φοράνε μάσκα», πρόσθεσε. 

«Και γι' αυτό», συνέχισε ο Φάουτσι, «έχεις κάποιον εκεί έξω που λέει ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να να μου στήσουν ενέδρα; Θέλω να πω, τι είδους τρέλα υπάρχει στην κοινωνία αυτές τις μέρες;»
 

 

 

Ο Γουότερς έκανε τα εν λόγω σχόλια σε συνέδριο του δεξιού χώρου, όπου έδωσε σε μαθητές ένα είδος εγχειριδίου σχετικά με το πώς να καταγράψουν μια στιγμή που θα γινόταν «viral» (θα λάμβανε δηλαδή μεγάλη δημοσιότητα), την οποία θα μετέδιδε το Fox News, ενώ τα υπόλοιπα δεξιά ΜΜΕ θα εμβάθυναν περαιτέρω σε αυτήν. Ως γνωστόν αρκετοί παρουσιαστές του Fox με πρώτον τον Τάκερ Κάρλσον έχουν προωθήσει θεωρίες συνομωσίας και σκεπτικισμό κατά των εμβολίων. 


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   
 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ