Κοσμος

Πρώην σύντροφος Μάνσον - «Απείλησε να ασελγήσει στον γιο μου»

«Ανησυχώ πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μας στο Λος Άντζελες»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σοκάρουν όσα ισχυρίζεται η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ για τον πρώην σύντροφό της Μέριλιν Μάνσον και τις απειλές του για τον γιο της.

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης του Μάριλιν Μάνσον εις βάρος αρκετών γυναικών.

Ειδικότερα, η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και πρώην σύντροφος του Μέριλιν Μάνσον 
υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής είχε απειλήσει να ασελγήσει στον 8χρονο γιο της, σύμφωνα με έγγραφα δικαστηρίου που δημοσιεύει η Daily Mail.

Ο ισχυρισμός της Γουντ φαίνεται πως αναφέρεται σε δήλωση που κατατέθηκε τον Απρίλιο στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δικαστικής μάχης της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της Τζέιμι Μπελ, για την επιμέλεια του παιδιού τους.

«Ανησυχώ πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μας στο Λος Άντζελες» φαίνεται πως υποστήριζε η ηθοποιός, προσθέτοντας μάλιστα ότι «φοβάμαι πολύ τον φερόμενο ως δράστη», αναφερόμενη στον Μάνσον, με τον οποίο διατηρούσε σχέση από το 2006 έως το 2010.

«Έχω υποστεί σοβαρό, σωματικό και συναισθηματικό, τραύμα στα χέρια του και φοβάμαι ότι θα επιδιώξει αντίποινα επειδή κατέθεσα, βλάπτοντας εμένα, τον γιο μας και τα μέλη της οικογένειάς μου» ανέφερε επίσης η 34χρονη ηθοποιός.

Ακόμα, η Γουντ ισχυρίστηκε πως ένα άλλο φερόμενο θύμα του Μάνσον ηχογράφησε τον μουσικό να λέει ότι είχε τραβήξει φωτογραφίες των παιδιών της. Να θυμίσουμε ότι η Γουντ επί σειρά ετών έκανε καταγγελίες για κακοποίηση από πρώην σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να δίνει τα στοιχεία του και μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, κατονόμασε τον Μάνσον.

«Άρχισε να με περιποιείται όταν ήμουν έφηβη και με κακομεταχειριζόταν φρικτά για χρόνια», είχε ισχυριστεί σε συνέντευξή της στο Vanity Fair. «Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και χειραγωγήθηκα ώστε να υποταχθώ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις