- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η μετάλλαξη Όμικρον εντοπίστηκε στη Δανία, με τις αρχές της χώρας να ανακοινώνουν δύο κρούσματα κορωνοϊού. Πρόκειται για ταξιδιώτες από τη Νότια Αφρική.
Η Δανία είναι μια ακόμη χώρα στην Ευρώπη με κρούσματα κορωνοϊού που αφορούν στη μετάλλαξη Όμικρον. Οι υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα Κυριακή (28/11) ότι επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον.
Πρόκειται για ταξιδιώτες που έφθασαν στη Δανία από τη Νότια Αφρική. Έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους.
«Αυτό ήταν αναμενόμενο και επομένως η στρατηγική μας είναι να συνεχίσουμε την εντατική παρακολούθηση των μολύνσεων στη χώρα» δήλωσε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Serum Χένρικ Ούλουμ.
Η μετάλλαξη Όμικρον εντοπίστηκε από επιστήμονες στην Αφρική, στο νότιο τμήμα της, οδηγώντας πολλές κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο να επιβάλουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς και μέτρα (ανάμεσά τους και η Ελλάδα).
Σημειώνεται ότι στην Ολλανδία βγήκαν θετικοί στη μετάλλαξη Όμικρον 13 επιβάτες πτήσης από τη Νότια Αφρική.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δύο από τα παιδιά μου χάθηκαν. Ένας από τους τρεις γιους μου είναι ζωντανός» - 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 36 ετων
Με 52,8% οι Ισλανδοί απέρριψαν την επανέναρξη των ενταξιακών συνομιλιών
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.