- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παντρεύτηκε η Μαλάλα Γιουσαφζάι (εικόνες)
Η κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης επέζησε σε ηλικία 15 ετών επίθεσης από Ταλιμπάν
Μαλάλα Γιουσαφζάι: Παντρεύτηκε στο Μπέρμιγχαμ η 24χρονος κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης.
Παντρεύτηκε η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η ακτιβίστρια υπέρ της εκπαίδευσης των κοριτσιών και κάτοχος βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, η οποία επέζησε σε ηλικία 15 ετών από επίθεση εναντίον της από έναν ένοπλο Ταλιμπάν στο Πακιστάν.
Η 24χρονη Μαλάλα Γιουσαφζάι, η οποία ζει στη Μεγάλη Βρετανία, είπε πως η ίδια και ο σύζυγός της, τον οποίο κατονόμασε μονάχα ως Άσερ, παντρεύτηκαν στην πόλη του Μπέρμιγχαμ και γιόρτασαν τον γάμο τους στο σπίτι τους με φίλους.
«Η σημερινή είναι μια πολύτιμη ημέρα στη ζωή μου. Ο Άσερ κι εγώ παντρευτήκαμε για να είμαστε σύντροφοι για μια ζωή», έγραψε η ίδια στο Twitter, προσθέτοντας τέσσερις φωτογραφίες στην ανάρτησή της.
Today marks a precious day in my life.
— Malala (@Malala) November 9, 2021
Asser and I tied the knot to be partners for life. We celebrated a small nikkah ceremony at home in Birmingham with our families. Please send us your prayers. We are excited to walk together for the journey ahead.
📸: @malinfezehai pic.twitter.com/SNRgm3ufWP
Η Μαλάλα δεν έδωσε άλλες πληροφορίες σχετικά με τον σύζυγό της εκτός από το μικρό του όνομα.
Χρήστες του διαδικτύου τον κατονόμασαν ως Άσερ Μάλικ, γενικό διευθυντή του Cricket Board’s High Performance Centre του Πακιστάν. Το Reuters δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή.
Μαλάλα Γιουσαφζάι: Δεν ήταν σίγουρη εάν θα παντρευόταν ποτέ
Η Μαλάλα χαίρει θαυμασμού σε πολλές περιοχές του κόσμου, ιδίως σε χώρες της Δύσης, για το προσωπικό θάρρος της και την ευγλωττία της στην πρόκριση των δικαιωμάτων των γυναικών και των κοριτσιών. Στο Πακιστάν, ο ακτιβισμός της διχάζει την κοινή γνώμη.
Φέτος τον Ιούλιο, η Μαλάλα είπε στη βρετανική Vogue ότι δεν ήταν σίγουρη εάν θα παντρευόταν ποτέ.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι πρέπει να παντρεύονται. Εάν θέλεις να έχεις ένα πρόσωπο στη ζωή σου, γιατί θα πρέπει να υπογράφεις πιστοποιητικά γάμου, γιατί να μην είναι απλά μια συντροφιά;», είχε διερωτηθεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναγκάστηκε τελικά σε προσγείωση
Γιατί η συγκεκριμένη κατασκευή δεν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο
Η τελευταία σχολική λεωφορειογραμμή πέρασε τη γέφυρα πριν καταρρεύσει
Ναυτικές δυνάμεις της αποστολής «Irini» πραγματοποίησαν έλεγχο στο πετρελαιοφόρο MV SUN
Ένας στους τρεις Ιταλούς θα είναι άνω των 65 ετών
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Τεχεράνης
Νεκροί και οι δύο - Τους βρήκαν τα παιδιά τους
«Δύο από τα παιδιά μου χάθηκαν. Ένας από τους τρεις γιους μου είναι ζωντανός» - 8 νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
Οι καταρρακτώδεις βροχές των μουσώνων προκάλεσαν ορμητικούς χειμάρρους λάσπης
Οκτώ νεκροί και 18 αγνοούμενοι
Εδώ έχουμε «ευαίσθητους» που στην ουσία ζητούν να μη σατιρίζονται οι δυτικοί που οικειοποιούνται ξένες κουλτούρες. Αλλά μπορεί και να μην είναι μόνο από ανοησία που το κάνουν.
Στο στόχαστρο των ρωσικών πυραύλων και drones τυπογραφεία, βιβλιοπωλεία και μνημεία πολιτισμού
Οξεία αντιπαράθεση για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μετονομάσει τη λίμνη
Περίπου 5.000 Αμερικανοί ναύτες αναμένεται να αποβιβαστούν για ξεκούραση
Η πτήση που την οδήγησε σε αλλεπάλληλες ιατρικές επισκέψεις και τελικά σε θεραπείες
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Το πλοίο έγειρε πολύ γρήγορα αντί να βυθιστεί αργά»
Το σχολείο θάφτηκε κάτω από τη λάσπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.