Κοσμος

Πιτσιρικάς «χάλασε» τα εγκαίνια του Ερντογάν στην Άγκυρα (βίντεο)

Έκοψε δύο φορές την κορδέλα με το ψαλίδι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ερντογάν σε εγκαίνια πάρκου βλέπει τον πιτσιρικά να ετοιμάζεται να κόψει πρόωρα την κορδέλα με το ψαλίδι
Ο Ερντογάν σε εγκαίνια πάρκου βλέπει τον πιτσιρικά να ετοιμάζεται να κόψει πρόωρα την κορδέλα με το ψαλίδι © YouTube/ t24comtr

Τα εγκαίνια του Ερντογάν «χάλασαν» όταν ένας πιτσιρικάς έκοψε πρόωρα δύο φορές την κορδέλα σε εκδήλωση για πάρκο πρασίνου στην Άγκυρα.

Στο ίδιο έργο θεατής βρέθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε εγκαίνια στην Τουρκία. Ένας πιτσιρικάς τού έκανε... χαλάστρα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όλα ήταν έτοιμα στα εγκαίνια ενός μεγάλου πάρκου πρασίνου και αναψυχής στην Άγκυρα την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021.

Ο μπόμπιρας, όμως, δεν σταματούσε να πιάνει την κορδέλα για να την κόψει, προκαλώντας τη δυσφορία του Ερντογάν. «Μετά, μετά, όχι τώρα» επανέλαβε αρκετές φορές ο πρόεδρος της Τουρκίας. Τελικά, ο πιτσιρικάς δεν έκοψε μία αλλά... δύο φορές την κορδέλα, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές των εγκαινίων στην Άγκυρα να την αλλάξουν.

Στη... συζήτηση μπήκε και ο πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σεντόπ, με τον διάλογο να έχει ως εξής: «Κρίμα, μα γιατί βιάστηκες τόσο πολύ;» είπε ο Ερντογάν στον πιτσιρικά που έκοψε την κορδέλα. Ο Μουσταφά Σεντόπ σχολίασε: «Δεν πρέπει να τούς δίνουμε τα ψαλίδια». Ο Ερντογάν συνέχισε: «Σταμάτα μη βιαστείς, μην του πάρετε το ψαλίδι από το χέρι». Ο πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης αναρωτήθηκε: «Να μην το πάρω; Καλά, όμως πάλι θα κόψει την κορδέλα».

Κορδέλα... gate σε εγκαίνια Ερντογάν στην Άγκυρα - Το βίντεο με τον πιτσιρικά και το ψαλίδι

Τουρκικά ΜΜΕ, παρουσιάζοντας το συγκεκριμένο ξεκαρδιστικό περιστατικό, έκαναν λόγο για «κορδέλα... gate». Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί από τα εγκαίνια του πάρκου στην Άγκυρα, το «πρωτόκολλο» πήγε... περίπατο:

Erdoğan ile küçük çocuk arasında 'kurdele krizi'; Şentop böyle engellemeye çalıştı

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ένας 5χρονος είχε εκνευρίσει τον Ερντογάν σε τελετή εγκαινίων, καθώς είχε κόψει νωρίτερα την κορδέλα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ