Κοσμος

Βιέννη: Ένοπλος μαχαίρωσε περαστικούς - Τέσσερις τραυματίες

Ο δράστης συνελήφθη - Τι ανέφερε στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέσσερις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Τέσσερις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EPA

Στη Βιέννη ένοπλος επιτέθηκε σε περαστικούς με μαχαίρι, στέλνοντας στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα πριν τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Στα χέρια της αστυνομίας στη Βιέννη βρίσκεται ένας άνδρας για την επίθεση με μαχαίρι. Ο ένοπλος τραυμάτισε τέσσερις περαστικούς στην αυστριακή πρωτεύουσα. Εκπρόσωπος της αυστριακής αστυνομίας δήλωσε ότι «δεν θεωρεί πιθανό» ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο.

Ένας 35χρονος Αυστριακός, σύμφωνα με τη Muenchner Merkur, μπήκε σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021, το απόγευμα, σε εστιατόριο στο Μπριγκιτενάου της Βιέννης, άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε κατά των πελατών, οι οποίοι έσπευσαν να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Εκείνος τους ακολούθησε και επιτέθηκε αδιακρίτως σε περαστικούς. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη σύλληψή του ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα, ενώ φαινόταν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον. «Ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο δεν θεωρείται πιθανό» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Αυστρία για την επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ