Κοσμος

Βασιλικός γάμος στην Αθήνα: Οι προετοιμασίες και η δεξίωση

Παντρεύεται ο μικρότερος γιος του τέως Βασιλιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΗ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΗ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή σύντροφός του θα ενώσουν τις ζωές τους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Αύριο, Σάββατο 23 Οκτωβρίου, γίνεται ο θρησκευτικός γάμος του πρίγκιπα Φίλιππου, του μικρότερου γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, και της συντρόφου του, Νίνα Φλορ, στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία μελών της στενής οικογένειας αλλά και του ευρύτερου γαλαζοαίματου κύκλου από την Ισπανία, όπως επίσης και του διεθνούς jet set.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΗ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΕ ΤΗ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στον ίδιο ναό είχαν παντρευτεί οι παππούδες του, βασιλιάς Παύλος και βασίλισσα Φρειδερίκη, οι γονείς του, Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία, και ο θείος με τη θεία του, βασιλιάς Χουάν Κάρλος και βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.

Στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού εκτός από τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα είναι και ο Σταύρος Νιάρχος. Οι υπόλοιποι υψηλοί προσκεκλημένοι θα παρακολουθήσουν την τελετή από γιγαντοθόνη που θα στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσει δείπνο στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο. Οι εορτασμοί όμως περιλαμβάνουν και άλλες εκδηλώσεις. Το ζευγάρι σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου θα παραθέσει δείπνο στη Λίμνη Βουλιαγμένης στις 8:30 μ.μ., ενώ την επομένη της τέλεσης του μυστηρίου, την Κυριακή, οι νεόνυμφοι θα απολαύσουν με συγγενείς και εκλεκτούς καλεσμένους ένα μεσημεριανό γεύμα στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Το ζευγάρι είχε κάνει τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας. Τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα μεγάλο πάρτι στο Cambridge της Αγγλίας. Όπως έγινε γνωστό η αρθρογράφος της Vogue, Alice Naylor-Leyland και ο συζυγός της Tom είχαν παραχωρήσει το σπίτι τους για την τελετή.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ