Κοσμος

Αποκεφαλισμένο πτώμα σε σπίτι στη Γαλλία - Αναζητείται ο δράστης

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του βασικού υπόπτου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη Γαλλία βρέθηκε αποκεφαλισμένος ένας άνδρας στο σπίτι του στο Μπολέν, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον δράστη.

Ένας άνδρας βρέθηκε αποκεφαλισμένος και κατακρεουργημένος στο σπίτι του σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, στο Μπολέν, στο Βοκλίζ (νοτιοανατολική Γαλλία), μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο την αστυνομία.

Πηγή προσκείμενη στην έρευνα διευκρινίζει πως το σενάριο μιας τρομοκρατικής επίθεσης «δεν προκρίνεται» σε αυτήν τη φάση.

Ο δράστης διαφεύγει και αναζητείται από τις αρχές, ανέφερε η γαλλική αστυνομία του Βοκλίζ, η οποία ανήρτησε και μια φωτογραφία του υπόπτου στο Facebook. Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, με μαύρα κοντά μαλλιά, είναι «πιθανόν επικίνδυνος και οπλισμένος», προειδοποιεί η αστυνομία απευθύνοντας έκκληση σε οποιονδήποτε τον συναντήσει να καλέσει αμέσως τις αρχές.

Άγριο έγκλημα στη Γαλλία - Τον αποκεφάλισε μέσα στο σπίτι του

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε αυτήν την κοινότητα των περίπου 13.000 κατοίκων, που βρίσκεται στην κοιλάδα του Ροδανού, μεταξύ του Μοντελιμάρ και της Οράνζ.

«Μια σημαντική αστυνομική δύναμη έρευνας έχει αναπτυχθεί στο Μπολέν, στον τομέα που ονομάζεται Μπαρί», επισημαίνουν οι αρχές, οι οποίες γνωστοποίησαν ότι το αποκεφαλισμένο πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε σε χώρο του σπιτιού.

«Το σενάριο μιας τρομοκρατικής επίθεσης δεν προκρίνεται σε αυτήν τη φάση της έρευνας» διευκρίνισε μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα, στις 13 Οκτωβρίου 2021, μια 70χρονη είχε βρεθεί αποκεφαλισμένη στο σπίτι της στο Αζντ, στο Ερό, στα νότια της Γαλλίας. Ένας άνδρας κατηγορήθηκε για τη δολοφονία λίγες ημέρες αργότερα. Ο 51χρονος ήταν ο πρώην σύζυγος της οικονόμου του θύματος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις