Κοσμος

Νέα Υόρκη: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για δημοτικούς υπαλλήλους

Ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο θα κάνει την ανακοίνωση, αναφέρει η Wall Street Journal

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δρόμος στη Νέα Υόρκη εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού - Γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δημοτικούς υπαλλήλους
Δρόμος στη Νέα Υόρκη εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού - Γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε δημοτικούς υπαλλήλους © EPA/JUSTIN LANE

Στη Νέα Υόρκη ανακοινώνεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για δημοτικούς υπαλλήλους, σύμφωνα με το δημοσίευμα στην αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal.

Όλοι οι εργαζόμενοι στις δημοτικές υπηρεσίες στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού. Αυτό αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά της η Wall Street Journal, επισημαίνοντας ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ανακοινωθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάσιο, σύμφωνα με την Wall Street Journal, αναμένεται να κάνει σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 τη σχετική ανακοίνωση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όλοι οι εργαζόμενοι στις δημοτικές υπηρεσίες της Νέας Υόρκης θα κληθούν να λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, διαφορετικά θα απειλούνται με απόλυση.

Στο πρώτο κύμα της πανδημίας κορωνοϊού στις ΗΠΑ, η Νέα Υόρκη ήταν το επίκεντρο, με την κατάσταση στα νοσοκομεία της πόλης να είναι απελπιστική και καθημερινά οι αρχές να ανακοινώνουν χιλιάδες νέα κρούσματα και πολλούς νεκρούς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ