Κοσμος

Τέξας: Αεροσκάφος συνετρίβη μετά την απογείωση - Σώοι οι επιβάτες

Το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Τέξας
Το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Τέξας © YouTube/FOX 11 Los Angeles

Στο Τέξας αεροσκάφος συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση, με τους επιβάτες να βγαίνουν σώοι από τα συντρίμμια και τις πρώτες εικόνες να δημοσιεύονται.

Λαχτάρησαν οι επιβάτες αεροπλάνου που συνετρίβη στο Τέξας των ΗΠΑ. Η συντριβή αεροσκάφους σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021. Τυχεροί στην ατυχία τους οι επιβάτες βγήκαν ζωντανοί από το αεροπλάνο, πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες.

Επί ποδός τέθηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας του αεροδρομίου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.

«Όλοι οι επιβαίνοντες, οι 18 επιβάτες και τα τρία μέλη του πληρώματος, επέζησαν» ανέφερε σε δήλωσή του ο αρχιφύλακας Στίβεν Γούνταρντ, της υπηρεσίας Δημόσιας Ασφαλείας του Τέξας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Από την πτώση του αεροσκάφους, τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνθρωπος, όπως έγινε γνωστό.

Οι επιβάτες κατάφεραν μόνοι τους να βγουν από το αεροπλάνο, διευκρίνισε από τη μεριά του ο Τιμ Γκίμπσον, ο διευθυντής των τοπικών υπηρεσιών διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων.

 

Συντριβή αεροσκάφους στο Τέξας - Οι πρώτες εικόνες

Το αεροσκάφος, ένα δικινητήριο McDonnell Douglas, είχε προορισμό τη Βοστόνη. Λίγα λεπτά μετά τη συντριβή του στο έδαφος, τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το σημείο όπου συνετρίβη το αεροσκάφος στο Τέξας. Όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν, το αεροπλάνο έγινε παρανάλωμα του πυρός, με πυροσβέστες να ρίχνουν νερό με τις μάνικες στα φλεγόμενα συντρίμμια.

Texas plane crash: Video shows plane engulfed in flames; multiple people onboard at time of crash

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ