Κοσμος

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η εκκεντρική εμφάνιση με σανδάλια και κοστούμι

Οι εικόνες που έγιναν viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα σανδάλια του Κιμ Γιονγκ Ουν με το μαύρο κοστούμι έγιναν viral
Τα σανδάλια του Κιμ Γιονγκ Ουν με το μαύρο κοστούμι έγιναν viral @ColinZwirko/Twitter

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φόρεσε μαύρο κοστούμι, σανδάλια και κάλτσες, και στο Twitter έγινε «πάρτι» με τις εικόνες από την εκκεντρική του εμφάνιση.

Θέμα συζήτησης έγινε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, αυτήν τη φορά για τις ενδυματολογικές του επιλογές. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έκανε μια εκκεντρική εμφάνιση με κοστούμι και σανδάλια, η οποία έγινε viral στα social media.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε να φορέσει μαύρο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μαύρα... σανδάλια. Το oufit ολοκληρώθηκε με κάλτσες στο ίδιο χρώμα.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση έγινε στην Πιονγκγιάνγκ σε εκδήλωση για την επέτειο από την ίδρυση του Εργατικού Κόμματος Κορέας, το οποίο κυβερνά εδώ και δεκαετίες στη Βόρεια Κορέα.

Καθώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν περπατούσε στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί κάτω από τα πόδια του, διεθνείς παρατηρητές διαπίστωσαν ότι φορούσε σανδάλια. Αναλυτές δεν αποκλείουν η συγκεκριμένη επιλογή στα υποδήματα να συνδέεται με την κατάσταση της υγείας του, για την οποία η φημολογία παραμένει έντονη. Τα συγκεκριμένα σανδάλια, ενδεχομένως όπως αναφέρουν οι αναλυτές αυτοί, να του εξασφαλίζουν μεγαλύτερη άνεση στα πόδια.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2021 ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επανεμφανίστηκε στον δημόσιο βίο μετά από αρκετές εβδομάδες φανερά αδυνατισμένος. Το γεγονός ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχασε κιλά, έκανε αρκετούς πολίτες να ανησυχούν για την υγεία του, όπως είχε μεταδώσει εκείνες τις ημέρες η κρατική τηλεόραση της ασιατικής χώρας.

Το βίντεο με τα σανδάλια του Κιμ Γιονγκ Ουν στο κόκκινο χαλί

Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός που έκανε ο Κιμ με το μαύρο κοστούμι, τις μαύρες κάλτσες και τα μαύρα σανδάλια έγινε viral στα social media.

Στο Twitter έχουν αναρτηθεί τα πρώτα βίντεο από την εκκεντρική του εμφάνιση, με πολλούς χρήστες να μην αφήνουν ασχολίαστες τις συγκεκριμένες εικόνες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ