Κοσμος

Facebook: Ο Mr. Twitter ρωτάει «πόσο κάνει» να το αγοράσει

«Πόσο κάνει να το αγοράσω;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O ιδρυτής του Twitter Τζάκ Ντόρσει
O ιδρυτής του Twitter Τζάκ Ντόρσει ©EPA Pool

Ο επικεφαλής του Twitter Τζάκ Ντόρσει έκανε πλάκα στο Facebook για το γεγονός ότι εδώ και αρκετές ώρες είναι εκτός λειτουργίας.

Με..tweet του ο ιδρυτής του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ σχολίασε σε μια ανάρτηση που φέρει το domain name του Facebook προς πώληση, γράφοντας λακωνικά «Πόσο κάνει;». Το σχόλιο του Ντόρσεϊ έρχεται με φόντο το «κραχ» που έχει υποστεί τόσο το Instagram όσο και το Facebook. 

«Καλησπέρα κυριολεκτικά σε όλους»: Η χιουμοριστική απάντηση του Twitter στο «μπλακ άουτ» του Facebook

Με τη φράση «καλησπέρα κυριολεκτικά σε όλους» το Twitter στέλνει χιουμοριστικό μήνυμα για το «μπλακ άουτ» σε Facebook, Instagram και WhatsΑpp που επηρεάζει εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο.

Πλέον, οι περισσότερους χρήστες έχουν στραφεί στο Twitter τις τελευταίες ώρες, με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να «υποδέχεται» εκατομμύρια νέα «τιτιβίσματα».

Χρόνια κρατά η «λυκοφιλία» Ζούκερμπεργκ και Ντόρσεϊ

Ο Ντόρσεϊ και ο ιδρυτής του Facebook, Μάρκ Ζουκερμπεργκ έχουν μια μακρά ιστορία διαφωνιών, όπως επισημαίνει το Business Insider. Οι δυο τους δείπνησαν μαζί το 2011 και ο δεύτερος σέρβιρε στον πρώτο κρύο αρνί που είχε σκοτώσει ο ίδιος, σύμφωνα με τον CEO του Twitter. Από τότε, έχουν ανταλλάξει τα «βέλη» τους αναφορικά με τον έλεγχο των πολιτικών διαφημίσεων, με τον Ντόρσεϊ  να ασκεί κριτική στην άποψη του Facebook ότι το ζήτημα αφορά την ελευθερία του λόγου.

Ούτε κι ο Ζούκερμπεργκ έχει διστάσει να ασκήσει κριτική στο Twitter. Σε συνάντηση με εργαζομένους, ανέφερε ότι «το Twitter δεν μπορεί να κάνει τόσο καλή δουλειά όσο εμείς», σύμφωνα με ηχητικό που εξασφάλισε το The Verge.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ