Κοσμος

Γαλλία: Νάρκωνε τη σύζυγό του και έβαζε αγνώστους να τη βιάζουν

Κατέγραφε τους βιασμούς σε βίντεο - Περισσότερες από 40 συλλήψεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνελήφθη ο σύζυγος στη Γαλλία που νάρκωνε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαζε αγνώστους να τη βιάζουν, ενώ κατέγραφε με την κάμερα.

Θύμα βιασμού για 10 χρόνια από αγνώστους έπεφτε μια 60χρονη στη Γαλλία, την οποία νάρκωνε ο σύζυγός της. H 60χρονη ήταν παντρεμένη και ο άνδρας της έφερνε αγνώστους στο σπίτι, τους οποίους γνώριζε μέσω διαδικτύου. Αφού έδινε υπνωτικά στη σύζυγό του, άφηνε τους άνδρες να τη βιάζουν, ενώ εκείνος κατέγραφε με την κάμερα.

Ο σύζυγος είναι συνταξιούχος τεχνίτης, ηλικίας 68 ετών, ο οποίος κρατούσε σε βίντεο τις σκηνές με τη σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας του από τους αγνώστους.

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε στη νοτιοανατολική Γαλλία. Εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 ότι έχουν γίνει περισσότερες από 40 συλλήψεις.

«Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί, όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις του κατά τους βιασμούς, δεν θυμάται τίποτα» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός διοικητής Ζερεμί Μπος Μπλατιέρ, από τη αστυνομία της Αβινιόν.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια υπόθεση εξίσου πρωτοφανής λόγω της διάρκειας των συμβάντων (μεταξύ του 2010 και του 2020) και του αριθμού των δραστών».

«Ο σύζυγος χρησιμοποιούσε ισχυρά αγχολυτικά για να ναρκώσει τη γυναίκα του. Την τοποθετούσε γυμνή στο κρεβάτι και αύξανε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο για να μην ξυπνήσει. Οι άνδρες έμπαιναν ήσυχα, ψιθύριζαν και εάν το θύμα κουνούσε το χέρι της, έφευγαν» ανέφερε επίσης.

Βιασμός στη Γαλλία - Περισσότερες από 40 συλλήψεις για την υπόθεση με τον σύζυγο που νάρκωνε τη γυναίκα του

Συνολικά, 45 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί κατά την έρευνα που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο περίπου. Από αυτά 33 άτομα, μεταξύ των οποίων ο σύζυγος του θύματος, έχουν ήδη κατηγορηθεί και συλληφθεί, ενώ 9 ακόμα προφυλακίστηκαν. Δύο άνδρες ανακρίνονται, ενώ ένας ακόμη έχει πεθάνει.

Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν συνελήφθη ο σύζυγος να καταγράφει με κρυφή κάμερα κάτω από τις φούστες γυναικών σε κατάστημα. Κοιτώντας στον υπολογιστή του, οι ερευνητές ανακάλυψαν βίντεο στα οποία φαινόταν η σύζυγός του, ναρκωμένη, να βιάζεται από άνδρες.

Άνδρας πληκτρολογεί σε υπολογιστή (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Μέσω διαδικτύου έβρισκε τους αγνώστους, οι οποίοι βίαζαν τη ναρκωμένη γυναίκα του, ο σύζυγος που συνελήφθη στη Γαλλία © Pixabay

Στο διαδίκτυο, ανακάλυψαν επίσης μηνύματα του συζύγου που είχαν αναρτηθεί σε φόρουμ γνωριμιών, όπου πρότεινε σε πρόσωπα να έλθουν και να βιάσουν τη σύζυγό του, ενώ εκείνη δεν θα είχε τις αισθήσεις της.

Οι φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας μεταξύ 24 και 71 ετών, προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ορισμένοι είναι άγαμοι, άλλοι έχουν παιδιά, είναι διαζευγμένοι ή έχουν σχέση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις