Κοσμος

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια Elon Musk και Grimes

Τι δήλωσε ο ιδρυτής της SpaceX

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Elon Musk και η σύντροφός του, Grimes, χώρισαν μετά από τρία χρόνια.

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο Elon Musk και η σύντροφός του Grimes. Ο ιδρυτής της SpaceX επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Καναδή τραγουδίστρια από το Βανκούβερ, αλλά σημείωσε ότι η σχέση τους παραμένει καλή, καθώς είναι γονείς του ενός έτους γιοὐ τους, X-A-Xii Musk.

«Είμαστε ημι-χωρισμένοι, αλλά ακόμη αγαπιόμαστε, συναντιόμαστε συχνά και είμαστε καλά», είπε ο Musk για τη σχέση του με τη μητέρα του 16 μηνών γιου του.

«Έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός πως η δουλειά μου στο Space X και την Tesla απαιτεί να βρίσκομαι κατά βάση στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό, και η δουλειά της είναι στο Λος Άντζελες», εξήγησε ο Ελον Musk.

Η είδηση του χωρισμού ήρθε στο φως αφότου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουριστικό ταξίδι που διοργάνωσε η Space X του Έλον Musk, με το Inspiration 4 να προσθαλασσώνεται με ασφάλεια ανοιχτά της Φλόριντα.

H πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του 2018 στο Met Gala, μετά τον χωρισμό του Musk με την Άμπερ Χερντ. Τον Ιανουάριο του 2020 η Grimes επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και ο γίος τους γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Ο Μασκ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη συγγραφέα Justine Wilson, με την οποία έχει πέντε γιους. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις