Κοσμος

Ρωσία: Κατέρρευσε κτίριο μετά από έκρηξη φυσικού αερίου (βίντεο)

Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ένα 11χρονο κορίτσι - Οι πρώτες εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διασώστες στο σημείο όπου κατέρρευσε κτίριο στη Ρωσία μετά την έκρηξη φυσικού αερίου
Διασώστες στο σημείο όπου κατέρρευσε κτίριο στη Ρωσία μετά την έκρηξη φυσικού αερίου © YouTubeNEWS / INCIDENTS

Στη Ρωσία τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα κορίτσι, σκοτώθηκαν όταν σημειώθηκε έκρηξη φυσικού αερίου σε κτίριο, το οποίο στη συνέχεια κατέρρευσε.

Τραγωδία στη Ρωσία με τρεις νεκρούς μετά την κατάρρευση κτιρίου. Όπως μετέδωσαν ρωσικά ΜΜΕ, προηγήθηκε έκρηξη μετά από διαρροή φυσικού αερίου. Το διώροφο κτίριο κατέρρευσε.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στο χωριό Σολινταρνόστ της Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της περιοχής Λιπέτσκ, Ίγκορ Αρταμόνοφ. Μεταξύ των νεκρών και ένα 11χρονο κορίτσι.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η έκρηξη φυσικού αερίου. Ο οικισμός βρίσκεται περίπου 400 χιλιόμετρα νότια από τη Μόσχα. Διασώστες έχουν σπεύσει στο σημείο και απομακρύνουν χαλάσματα, την ώρα που γείτονες παρακολουθούν με αγωνία την επιχείρηση.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν και τούς προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το τοπικό τμήμα της ρωσικής Επιτροπής Ερευνών ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει η ποινική έρευνα για την έκρηξη φυσικού αερίου και το αν υπήρχαν πλημμελή μέτρα ασφαλείας στο κτίριο.

Οι εκρήξεις φυσικού αερίου είναι συχνές στη Ρωσία. Τα παλιά κτίρια και ο ανεπαρκής κανονισμός ασφαλείας είναι οι βασικές αιτίες. Πριν από λίγες ημέρες, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη σε 9ώροφο συγκρότημα κατοικιών.

GAS EXPLOSION - YELTS LIPETSK REGION (RUSSIA) Sep. 11. 2021

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ