- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΗΠΑ: Πέθανε από κορωνοϊό 30χρονος που διοργάνωνε συλλαλητήρια
Όταν νόσησε προτίμησε να παίρνει ασπιρίνες, βιταμίνη C και ιβερμεκτίνη, ένα φάρμακο για αποπαρασίτωση αλόγων και βοοειδών
Ένας 30χρονος Αμερικανός, διοργανωτής συλλαλητηρίων κατά των μέτρων προστασίας πέθανε από κορωνοϊό.
Στην ηλικία των 30 ετών έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό ένας Αμερικανός, διοργανωτής συλλαλητηρίων κατά των μέτρων προστασίας.
Ο Κάλεμπυ Ουάλας ήταν αντίθετος με τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί για την προστασία από την πανδημία ενώ χαρακτήριζε «παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων του ανθρώπου» τη χρήση μάσκας και τον εμβολιασμό.
«Νοιάζομαι για την ελευθερία περισσότερο από την προσωπική υγεία», είχε δηλώσει ο ίδιος κατά τη διάρκεια πορείας που είχε διοργανώσει στο Τέξας.
Ο 30χρονος αρνητής ήταν πατέρας τριών παιδιών, ζούσε στο Τέξας ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο τέταρτό τους παιδί. Πριν λίγο καιρό, ο Ουάλας κόλλησε κορωνοϊό και αντί να νοσηλευτεί προτίμησε την χορήγηση ασπιρινών, βιταμίνης C και ιβερμεκτίνης, ενός φαρμάκου που χορηγείται για την αποπαρασίτωση των αλόγων και των βοοειδών.
Τα συμπτώματα γίνονταν ολοένα και πιο έντονα αλλά ο ίδιος αρνείτο να εξεταστεί από γιατρό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα που ήταν σε τελικό στάδιο. Λίγες ημέρες μετά, εν τέλει, κατέληξε.
Πριν νοσήσει είχε ιδρύσει την οργάνωση San Angelo Freedom Defenders (υπερασπιστές της ελευθερίας του Σαν Αντζελο) που είχε ως στόχο την «πίεση στην κυβέρνηση για τα βασικά δικαιώματα του ανθρώπου, όπως η ελεύθερη αναπνοή καθαρού αέρα, την ελεύθερη κυκλοφορία και την κατάργηση της μάσκας».
Με πληροφορίες από Guardian, NYTimes
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.