Κοσμος

Ο πορνοστάρ, Ron Jeremy, κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις

Στα γραφεία της εισαγγελίας περισσότερες από 30 καταγγελίες - Ο ίδιος δηλώνει αθώος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πορνοστάρ Ron Jeremy σε αίθουσα δικαστηρίου - Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών
Ο πορνοστάρ Ron Jeremy σε αίθουσα δικαστηρίου - Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών © EPA

Ron Jeremy: Ο πορνοστάρ κατηγορείται για περισσότερες από 30 σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες 15 έως 51 ετών.

Για περισσότερες από 30 επιθέσεις κατά γυναικών και ανήλικων κοριτσιών κατηγορείται ο 68χρονος σήμερα πορνοστάρ, Ron Jeremy. Ο ίδιος δηλώνει αθώος, τη στιγμή που σοκάρουν οι αποκαλύψεις για επιθέσεις με σκοπό τον βιασμό ακόμη και κατά κοριτσιών 15 ετών. 

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει 12 κατηγορίες για βιασμό, επτά για βίαιο λεκτική κακοποίηση, έξι για σεξουαλική βία και δύο για διείσδυση ενώ το θύμα κοιμόταν ή είχε τις αισθήσεις του, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες που χειρίζεται την υπόθεση. Οι περισσότερες από τις καταγγέλλουσες περιγράφουν ως τόπο των επιθέσεων νυχτερινά κέντρα και μπαρ στο Λος Άντζελες, καθώς το σπίτι του ηθοποιού, όπου γίνονταν φωτογραφίσεις. Οι επιθέσεις εκτείνονται χρονικά την τελευταία 25ετία. 

Σύμφωνα με τον Guardian, το κατηγορητήριο περιλαμβάνει ισχυρισμούς ότι ο Ron Jeremy, ένας από τους πιο γνωστούς πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών των ΗΠΑ, βίασε μια 19χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια φωτογράφισης το 1996, βίασε μια 26χρονη γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο το 2003 και βίασε μια 17χρονη κοπέλα σε σπίτι το 2008. Ακόμη, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ένα 15χρονο κορίτσι το 2004.

Ο Ron Jeremy, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 2.000 ταινίες πορνό, συνελήφθη πριν από ένα χρόνο, όταν άρχισαν να φτάνουν στις εισαγγελικές αρχές οι καταγγελίες για τις επιθέσεις, που πλέον έχουν αυξηθεί σε περισσότερες από 30. 

Ακόμη δεν έχει οριστεί δικάσιμος, ωστόσο, ο συνήγορος υπεράσπισής του πορνοστάρ δηλώνει ότι η θέση περί αθωότητας του πελάτη του παραμένει από την πρώτη στιγμή η ίδια, παρότι έχουν περάσει ήδη 14 μήνες μετά τις αποκαλύψεις. Οι αρχές, μάλιστα, θέλησαν να αποφύγουν τη διεξαγωγή μιας δημόσιας προανακριτικής ακρόασης, όπως ακριβώς έπραξαν και στην περίπτωση του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Ο Ron Jeremy θεωρείται ένας από τους θρύλους των ταινιών ενηλίκων. Για την πορεία του στη βιομηχανία πορνό έχει γυριστεί και το ντοκιμαντέρ του 2001, «Porn Star: The Legend of Ron Jeremy». 

Adult film star Ron Jeremy indicted on more than 30 counts of sexual assault

Με πληροφορίες από CNN, Guardian και SkyNews

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ