Κοσμος

Με κορωνοϊό αξιωματούχος στον Λευκό Οίκο - Πλήρως εμβολιασμένος

Εμφανίζει ήπια συμπτώματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε αξιωματούχος στον Λευκό Οίκο, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά της Covid-19, μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ

Αξιωματούχος στον Λευκό Οίκο διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως έγινε γνωστό σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021. Ο αξιωματούχος ήταν πλήρως εμβολιασμένος για κορωνοϊό. Έχει εμφανίσει ήπια συμπτώματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί ότι είχε στενές επαφές με διευθυντικά στελέχη ή προσωπικό του Λευκού Οίκου.

Η είδηση έρχεται λίγες ώρες μετά τη νέα έκκληση Μπάιντεν για τον εμβολιασμό στις ΗΠΑ, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται ξανά στις ΗΠΑ. Η χώρα παραμένει πρώτη τόσο σε συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού όσο και σε συνολικά θύματα παγκοσμίως. Από την έναρξη της πανδημίας έχουν επιβεβαιωθεί 34.139.426 μολύνσεις και έχουν χάσει τη ζωή τους 609.328 ασθενείς από επιπλοκές της Covid-19.

Ο αξιωματούχος που προσβλήθηκε από την Covid-19 παραμένει εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων του Λευκού Οίκου εν αναμονή υποβολής του σε επιπλέον τεστ για να επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα, όπως έγινε γνωστό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις