Κοσμος

Ο Μπιλ Γκέιτς ανέλαβε την ευθύνη του διαζυγίου: «Εγώ φταίω»

«Παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Μπιλ Γκέιτς με την πρώην σύζυγό του, Μελίντα © EPA / JULIEN DE ROSA
Ο μεγιστάνας συνιδρυτής της Microsoft, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για το διαζύγιό του με την Μελίντα © EPA / JULIEN DE ROSA

Ο συνιδρυτής της Microsoft, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανέλαβε την ευθύνη για το διαζύγιό του έπειτα από 27 χρόνια γάμου.

Ο Μπιλ Γκέιτς φαίνεται να παραδέχεται ότι το πρόσφατο διαζύγιο από την σύζυγό του, Μελίντα Γκέιτς, ήταν δικό του λάθος, ενώ άνθρωποι που τον έζησαν στο «καλοκαιρινό camp για δισεκατομμυριούχους» της Allen & Co. την περασμένη εβδομάδα, ανέφεραν πως είναι ένα ράκος.  

Κατά τη διάρκεια μιας off the record συνάντησης με τον οικοδεσπότη του  CNBC, ο Γκέιτς κλήθηκε να μιλήσει για την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα, και σχεδόν έβαλε τα κλάματα. 

«Παραδέχτηκε ότι τα έκανε θάλασσα και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όσο μιλούσε για αυτό» είπε ένας από τους παραβρισκόμενους «Είπε ότι το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος» ανέφερε μια άλλη πηγή προσθέτοντας: «Έδειχνε συναισθηματικά φορτισμένος με όλο αυτό. Σχεδόν έβαλε τα κλάματα».

Κάποιος άλλος από το camp, είπε πως ο συνιδρυτής της Microsoft φαινόταν «ταραγμένος» καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής του και απέκλεισε άλλους παρευρισκόμενους που προσπάθησαν να του μιλήσουν. «Ο Μπιλ Γκέιτς ήταν σχεδόν ράκος» είπε χαρακτηριστικά.

Το διαζύγιο εκατομμυρίων που έκανε «ράκος» τον Μπιλ Γκέιτς

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι Γκέιτς αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου. Ωστόσο, πηγές που επικαλείται η WSJ ανέφεραν ότι η Μελίντα Γκέιτς, μεταξύ άλλων, ανησυχούσε για τις επαφές του συζύγου της με τον εκλιπόντα τραπεζίτη, Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος κατηγορήθηκε για εμπορία ανηλίκων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευσή τους.

Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2019, η Μελίντα Γκέιτς ήταν εκείνη που τηλεφώνησε πρώτη σε συμβούλους και νομικούς με την φημολογία για τις παράνομες επαγγελματικές σχέσεις Επστάιν-Γκέιτς να έχουν «φουντώσει».

Επίσης, το Bloomberg κάνει λόγο για σχέση του Μπιλ Γκέιτς με υπάλληλο της εταιρείας. Το 2019, έφθασε στα γραφεία της Microsoft επιστολή που «αποκάλυπτε» το ειδύλλιο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα έρευνα. Τελικά, ο Μπιλ Γκέιτς παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Microsoft και η έρευνα για αυτή τη σχέση που φέρεται να έγινε πριν από 20 χρόνια, σταμάτησε.

Πάντως, στην ανακοίνωση, που ανάρτησε ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς στο Twitter μετά την απόφαση του διαζυγίου, σημείωσε ότι «ζητάμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένεια μας, καθώς αρχίζουμε μια καινούργια πλεύση στην ζωή μας».


Η Μελίντα, πάλι, εμφανίστηκε social media μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, αναρτώντας στο Twitter μια φωτογραφία με εκείνη και τα τρία τους παιδιά, τη Φοίβη, τη Ρόρι και τη Τζένιφερ.

Πληροφορίες από New York Post

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ