Κοσμος

Αρκούδα ανέβηκε σε κολόνα και προκάλεσε μπλακ άουτ (βίντεο)

Απίστευτες εικόνες στην Αριζόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρκούδα στην Αριζόνα έχει σκαρφαλώσει σε κολόνα του δικτύου ηλεκτροδότησης στην Αριζόνα των ΗΠΑ
Αρκούδα στην Αριζόνα έχει σκαρφαλώσει σε κολόνα του δικτύου ηλεκτροδότησης στην Αριζόνα των ΗΠΑ © YouTube/Associated Press

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την αρκούδα στην Αριζόνα που ανέβηκε σε κολόνα του δικτύου ηλεκτροδότησης, προκαλώντας μπλακ άουτ 15 λεπτών.

Άφωνα έμειναν τα μέλη συνεργείου στην πόλη Γουίλκοξ, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν αντίκρισαν μια αρκούδα να έχει «σφηνώσει» σε κολόνα του τοπικού δικτύου ηλεκτροδότησης, έχοντας σκαρφαλώσει νωρίτερα.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε την περασμένη Δευτέρα (7/6), με το βίντεο να δίνεται στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες.

Εργαζόμενοι στην εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος «Sulphur Springs Valley Electric Cooperative» κλήθηκαν να απομακρύνουν την αρκούδα. Στο βίντεο που αναρτήθηκε, φαίνεται η αρκούδα να είναι «σφηνωμένη» στην κολόνα.

Τελικά, έπειτα από λίγη ώρα κατέβηκε και απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ένας υπάλληλος της εταιρείας είχε ανέβει νωρίτερα με γερανοφόρο όχημα κοντά της, επιχειρώντας με ένα ραβδί, μήκους 2 μέτρων, να την παρακινήσει να κατέβει, μιλώντας της παράλληλα.

«Είπα στην αρκούδα ότι θα τη βοηθήσω να κατέβει. Ξέρω πως δεν μπορούσε να με καταλάβει, αλλά κέρδισα την προσοχή της» ανέφερε ο υπάλληλος της εταιρείας Βέρνερ Νεουμπάουερ. Όπως μετέδωσε το Associated Press, στην περιοχή προκλήθηκε μπλακ άουτ  15 λεπτών. Η αρκούδα δεν φαίνεται να τραυματίστηκε.

Arizona utility worker coaxes bear from power pole

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ